Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: caon 450 d

happysadowa
    Guest

Domyślnie caon 450 d

mam pewien problem z moją lustrzanką canon 450 d, otóż nie działa mi zewn. lampa błyskowa, gdy próbuję dojść do jej ustawień wyskakuje mi komunikat o takiej treści ; niezgodna lampa błyskowa lub wyłączone zasilanie lampy / to pierwsze jest nieprawdopodobne, gdyż lampa nie może być niezgodna, ponieważ wczesniej normalnie z nią pracowałam, natomiast problem musi tkwić w wyłączonym zasileniu lampy, musiałam coś przycisnąć,coś źle zrobić... próbowałam już wszystkiego odnośnie włączenia tego zasilenia... mogłibyście mi jakoś pomóc, jakoś mnie pokierować ? na dzisiaj potrzebny mi aparat, bardzo proszę , dodam jeszcze , że w instrukcji nic na ten temat nie ma/ z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

jaka to lampa?
    www albo tez flickr

Domyślnie

Jaką masz lampę zewnętrzną?

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Wyjdzie, że ma lampe z inną stopką ...

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

No to już było całkowicie rozbrajające
    Chodź coś podobnego ostatnio miałem, pytanie od kolegi, który kupił lampę na Allegro... nie pod swój system :-D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez happysadowa Zobacz posta
    gdyż lampa nie może być niezgodna, ponieważ wczesniej normalnie z nią pracowałam, natomiast problem musi tkwić w wyłączonym zasileniu lampy, musiałam coś przycisnąć,coś źle zrobić..
    A mi co pierwsze co przyszło na myśl to to, że uznał "kukułkę" za lampę zewnętrzną... :-D

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian17 Zobacz posta
    A mi co pierwsze co przyszło na myśl to to, że uznał "kukułkę" za lampę zewnętrzną... :-D
    może sie mylę ale ja też obstawiam że o wbudowaną chodzi...
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Uprawnienia umieszczania postów