12, 13... fajne foto. Mi się widzi 13, podoba mi się to oddanie nieostrości. Kolorki też przyjemne.
12, 13... fajne foto. Mi się widzi 13, podoba mi się to oddanie nieostrości. Kolorki też przyjemne.
Pierwsze (12) fajne, intrygujące. Następne jakoś mi nie leży kompozycyjnie.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Jak dla mnie w 12 i 13 jakoś dziwnie nogi obcięte.
1 ma moc. 7 wolałbym symetrycznie i ucięte od dołu tuż powyżej łokcia, ale tak żeby było widać kawałek paska.
Reszcie muszę się przyjrzeć lepiej.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Pierwsze portrety - co zdjęcie to inny klimat. A wszystkie takie dojrzałe (fotografie :P). Podoba się. Piątki natomiast bym nie wyostrzał.
Mnie się najbardziej podoba, jak "patrzysz" na kobiety. Chcę więcej!
Wonzky, więc też się canonizowałeś...
Większośc fot znam i juz widziałem na KKM, generalnie podoba mi się właśnie to jak patrzysz na kobiety i że szukasz oryginalności, generalnie - lubię i pochwalam.
Bo te w canonie i w ogóle w pozostałych stajniach są metalowe i mają wieeelkie wizjery, piszę to jako rozwodnik z a900 (w sporej części metalowy korpus z magnezowym szkieletem i 100% bardzo jasny wizjer) ale nie zmienia faktu, że jak masz nadmiar czasu to porównaj sobie. Generalnie sprzety na podobnych półkach są pod tym względem podobne.