Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: [wonzky] - portrety

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Loome nie jesteś w temacie. Sony to zupełnie inna bajka niż Canon. I tu nie chodzi o możliwości sprzętu tylko o tak zwane środowisko, któremu jesteś tak niechętny. Oni mają coś mi się zdaje powyżej uszu warsztatów i pokazów na organizowanych plenerach i spotkaniach, których jest bez liku. A efekty tych działań możesz zobaczyć powyżej.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Loome nie jesteś w temacie. Sony to zupełnie inna bajka niż Canon. I tu nie chodzi o możliwości sprzętu tylko o tak zwane środowisko, któremu jesteś tak niechętny. Oni mają coś mi się zdaje powyżej uszu warsztatów i pokazów na organizowanych plenerach i spotkaniach, których jest bez liku. A efekty tych działań możesz zobaczyć powyżej.
    Ale Sergiusz, ja nie jestem przeciwny środowisku sony. Nie lubie plastikowych obudów, nie lubie malych wizjerow, przeraza mnie nachalna reklama - chociaz nie powineinem miec tego za zle, ale jako ze Sony w pewnym sensie jest kontynuacją Minolty, która była pierwszą po Zenicie w czasach dzieciństwa lustrzanką którą miałem w ręku i z którą wiąże mnie pewien sentyment to życzę temu systemowi jak najlepiej.
    A to co pisałem w tym wątku wczesniej o Sony to było ironizowanie ogolnego podejscie tłumu do tego systemu
    Btw. mozesz powiedziec cos o tych plenerach i spotkaniach Sony?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wonzky, więc też się canonizowałeś...

Większośc fot znam i juz widziałem na KKM, generalnie podoba mi się właśnie to jak patrzysz na kobiety i że szukasz oryginalności, generalnie - lubię i pochwalam.

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Nie lubie plastikowych obudów, nie lubie malych wizjerow,
    Bo te w canonie i w ogóle w pozostałych stajniach są metalowe i mają wieeelkie wizjery, piszę to jako rozwodnik z a900 (w sporej części metalowy korpus z magnezowym szkieletem i 100% bardzo jasny wizjer) ale nie zmienia faktu, że jak masz nadmiar czasu to porównaj sobie. Generalnie sprzety na podobnych półkach są pod tym względem podobne.

Uprawnienia umieszczania postów