Normalnie wlasnie sie jak pro poczulemZamieszczone przez perlpa
Ot czasami zawadza. Wlasnie wtedy chetnie bym go odpial![]()
Normalnie wlasnie sie jak pro poczulemZamieszczone przez perlpa
Ot czasami zawadza. Wlasnie wtedy chetnie bym go odpial![]()
...
Ja jak robie zdjecia pionowo to dosc czesto pasek z gory "rzuca" mi sie akurat na wizjer i nieco przeszkadza, ale wtedy albo go odgarniam albo owijam wokol nadgarstka i po problemie.Zamieszczone przez perlpa
Zamieszczone przez perlpa
Przeszkada jak aparat jest na stywie tuz nad lustrem wody
ostatnio mi przeszkadał jak glowice przykrecilem do samej deski i robilem foty na mokrej ziemi i pasek sie czasem odkecał i moczył i brudził w błotku
Ja mam taki pasek, jest gumowy i się rozciąga, wygodne jak się biega skacze itp z aparatemZamieszczone przez marcingreen
co do szybkiego odpinania to jest to pomocne bo czasem ten pasek mnie denerwuje i fajnie jest się go szybko pozbyć. Główna wada jak to u MATINa napis canon się łuszczy
(to samo mam z soczewkami makro napis "matin i oznaczenia soczewek" już mi całkowicie zeszły)
A czy nie paskow bez napisow ? chyba sa...
też mam ten problem i też mnie to denerwuje...Zamieszczone przez Vitez
ale jakoś sobie radzę![]()
Pasek (jak mam machac aparatem) w zdjeciach zywiolowych i jak mam biegac czy machac aparatem obijam w nadgarstku. Juz z 2-3 razy nie polecial w sina dal dzieki takiej zawijce.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Gumowy? Ale to właśnie podczas biegania może zęby wybić!Zamieszczone przez maro25
Może nie tyle gumowy co elastyczny, to prawda jak wykonuje się jakieś ryzykowne manewry z aparatem to lepiej go chwycić w ręcePasek jest wygodny na długich spacerach bo jest szeroki i miękki a jak nie jest już potrzebny to można go łatwo zdemontować
Dzięki chłopaki za uświadomienieZamieszczone przez aqua
Owszem przy zdjęciach pionowych ze statywu pasek pada na wizer ale do przekładam na stronę obiektywu i cześć. Jakoś nie pomyślałem że są prostrze sposoby
Przyznam że przypadek z foceniem "z wody" jest bardzo dobry. Może o czymś takim pomyślę?
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi
Ostatnio edytowane przez perlpa ; 12-11-2005 o 17:25