Pokaż wyniki od 161 do 170 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    @ _igi

Właściwie wszyscy produkujący paski do aparatów mają w swojej ofercie paski z klamrami/zatrzaskami. Z wiodących -Tamrac, Lowepro, Op/Tech, nawet Canon ("pro camera strap" -tu akurat jest karabińczyk). Generalnie nie sposób tego "nie znaleźć", wręcz mało kto oferuje teraz porządne paski bez tego ustrojstwa :/ Komuś chyba nie chciało się poszukać albo ja nie zrozumiałem o co chodzi...
    Nie musisz od razu najeżdżać, po prostu - zapytałem się czy coś takiego istnieje i pociągnąłem temat nieco dalej. Znalazłem sobie LowePro za pięć dychów i jakoś niebawem będę musiał zainwestować, bo oryginalny mnie wkurza - rzuca się w oczy, jest za krótki i niewygodny.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskardj92 Zobacz posta
    Tak poczytałem Wasze wpisy i chyba kupię sobie pasek, bo ten dołączony do "puszki" jest strasznie niewygodny. Szczególnie latem, strasznie szybko się nagrzewa :/ Ale to się zmieni
    Pozdrawiam Canonierów
    Latem jeszcze jakoś obleci, ale w zimie, jak go trzeba założyć na płaszcz, przebrnąć przez czapkisłuchawkikapturyszaliki i inny syf, to się zdjęć robić odechciewa już.
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 05-12-2009 o 04:21 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów