Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam![]()
Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam![]()
W jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?Zamieszczone przez Gizzmo
Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Zamieszczone przez Gizzmo
hmm z tym klejeniem i drapaniem to mial zart byc...
ale jesli ktos rzeczywiscie okleja sprzet to tezbym to chetnie obejrzal...
Ostatnio edytowane przez thorin ; 20-07-2005 o 13:51
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Kleju na tasmie izolacyjnej jest niewiele, wiec raczej nie ma sie co roztapiac.Zamieszczone przez dentharg
![]()
EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX
moj wisi na pasku od 100, podobnie poniszczony... a co do kleju to sie nie zgodze, po pewnym czasie maźktora nazywasz klejem, na tasmi izolacyjnej zasyfi Ci wszystko... jesli nie jest za pozno wybralbym inny wariant
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Vitez, a mozesz napisac jak dlugi jest ten Twoj pasek ? Zakladam ze kupiles ten neoprenowy o szerokosci 6,x cm.Zamieszczone przez Vitez
W sumie planuje ten zakup zrobic osobiscie, wiec nie ma strachu. Jak bedzie jakas dziwna guma to raczej nie wezme...Zamieszczone przez Robert P.
Hihi, a ja mam zarówno do 10D jak i do 20D oryginalny pasek Canona, a napisow na nim ni maZamieszczone przez Gizzmo
Ale swoja droga, ostatnio kupilem (zona sie domagala) pasek Tamrac do statywu i kurcze jednak roznica w komforcie jest spora... (Jurek - zwracam honor, bo to chyba Ty kiedys mnie przekonywales, ze nie wiem co dobre). Chyba bede musial sobie takie sprawic tez do body - bo to kurcze obciach, zeby miec lepszy pasek przy statywie niz przy aparacie
![]()
Jakto, pasek od statywu chcesz przypiac do aparatu ?Zamieszczone przez muflon
![]()