Strona 2 z 29 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 286

Wątek: Paski do aparatów

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gizzmo
    Ja aparat juz okleilem. Drapac to go raczej nie bede, bo to zniecheci nie tylko zlodzieja ale i w przyszlosci kupca, jesli bede chcial zmienic body.
    W jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?
    Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Ja aparat juz okleilem. Drapac to go raczej nie bede, bo to zniecheci nie tylko zlodzieja ale i w przyszlosci kupca, jesli bede chcial zmienic body.

hmm z tym klejeniem i drapaniem to mial zart byc...

ale jesli ktos rzeczywiscie okleja sprzet to tezbym to chetnie obejrzal...
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 20-07-2005 o 13:51
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    W jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?
    Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)
    Kleju na tasmie izolacyjnej jest niewiele, wiec raczej nie ma sie co roztapiac.
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A ja mam w 300d pasek od 650, stary i wytarty. Z kolei 650 dynda na bajeranckim pasku "canon digital"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

moj wisi na pasku od 100, podobnie poniszczony... a co do kleju to sie nie zgodze, po pewnym czasie maźktora nazywasz klejem, na tasmi izolacyjnej zasyfi Ci wszystko... jesli nie jest za pozno wybralbym inny wariant
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam
    Vitez, a mozesz napisac jak dlugi jest ten Twoj pasek ? Zakladam ze kupiles ten neoprenowy o szerokosci 6,x cm.
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert P.
    Tylko uważaj na te neoprenowe bo niektóre mają taka gumę od środka i jest to strasznie niewygodne...
    W sumie planuje ten zakup zrobic osobiscie, wiec nie ma strachu. Jak bedzie jakas dziwna guma to raczej nie wezme...
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Chcialem kupic jakis pasek do aparatu bez napisu, tak zeby nie rzucac sie w oczy z tym napisem Canon.
    Hihi, a ja mam zarówno do 10D jak i do 20D oryginalny pasek Canona, a napisow na nim ni ma

Ale swoja droga, ostatnio kupilem (zona sie domagala ) pasek Tamrac do statywu i kurcze jednak roznica w komforcie jest spora... (Jurek - zwracam honor, bo to chyba Ty kiedys mnie przekonywales, ze nie wiem co dobre). Chyba bede musial sobie takie sprawic tez do body - bo to kurcze obciach, zeby miec lepszy pasek przy statywie niz przy aparacie

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hihi, a ja mam zarówno do 10D jak i do 20D oryginalny pasek Canona, a napisow na nim ni ma

Ale swoja droga, ostatnio kupilem (zona sie domagala ) pasek Tamrac do statywu i kurcze jednak roznica w komforcie jest spora... (Jurek - zwracam honor, bo to chyba Ty kiedys mnie przekonywales, ze nie wiem co dobre). Chyba bede musial sobie takie sprawic tez do body - bo to kurcze obciach, zeby miec lepszy pasek przy statywie niz przy aparacie
    Jakto, pasek od statywu chcesz przypiac do aparatu ?
    Troche moich knotow

Strona 2 z 29 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów