A jaka ma czerokosc? Bo nie wiem czy im szerszy = bardziej wygodny czy nie.Zamieszczone przez Vitez
A jaka ma czerokosc? Bo nie wiem czy im szerszy = bardziej wygodny czy nie.Zamieszczone przez Vitez
EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Pierwszy jest z klamerkami (nie ufam takim rozwiazaniom). Za to drugi jest za krotki dla mnieZamieszczone przez dentharg
![]()
Osobiście wole nikomu nie imponować, bo nie cierpię jak ktoś mi liczy. A jak ktoś się pyta co to za aparat i ile kosztował to mówię że to taki stary wilegachny Zenith z naklejką Canon. Przeważnie wierzą.Zamieszczone przez Gizzmo
20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L
Dobre - ludzie są naiwni a szczególnie wstyd się przyznać moja żona jak przynoszę do domu kolejny obiektyw za 3.000 to mówię iż tylko pożyczyłem - i tak mam już ich 5 wszystkie pozyczone. buziaki
5d + L plecak
Interesuje mnie pasek do apartu ale taki ktry by był szybko odpinany, ma cos takiego Lowepro.
Ktos uzwa takiego lub podobnego?
Ostatnio edytowane przez janmar ; 01-08-2011 o 13:17
Ja mam do statywu taki pasek Tamraca - on w zasadzie jest ideologicznie właśnie przeznaczony do aparatu. Sympatyczny w dotyku, solidny itp. Całkiem spoko, jak kiedyś będę miał do wyrzucenia trochę $$$ to sobie takie do body może też dokupię. Ten kupiłem tylko, bo żona się domagała paska do statywu - dla mnie te dostarczane z Canonami są OK.
MATIN miał chyba też w ofercie paski z klamerkami...
Sprawdz na allegro.
Ja to straszny amator jestem bo nie mogę pojąć po co pasek ma być szybko odpinany, lub w ogóle odpinany ???Zamieszczone przez aqua
Prosze o oświecenie![]()
jakbys sam nosil swoj statyw, to bys pasek z wlasnej woli kupilZamieszczone przez muflon
![]()