Strona 15 z 29 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Zawsze mnie zastanawiala ta ludzka cecha...jak se czlowiek kupil powiedzme takie 300D to marzyl, zeby bylo czarne, bo srebrne takiemalo profi. a czerwony na szkle to ulalala, (...)
    Hahahahaaa, coś w tym jest...

Cytat Zamieszczone przez ;676295
    Napisów na puszkach nie zalepiłem (czasem kusi ) ale brak tych oczojebnych napisów na paskach bardzo sobie cenię . Nigdy mi na pozerstwie nie zależało .
    Cytat Zamieszczone przez tplewa Zobacz posta
    Jak ktoś ma rąbnąć ci aparat to ci i tak rąbnie nie patrząc czy to , Nikon, Sony... tutaj pewną zaletę może mieć jedynka bo można takiego delikwenta nią po łbie zdzielić
    Tu nie chodzi o to, że jak zmienię pasek, to mi żaden zły człowiek nie będzie chciał puszki zawinąć...
    Mi bardziej chodzi o to, że z tymi wielkimi napisami CANON EOS DIGITAL czuję się jak biegająca reklama tej japońskiej firmy.
    Te napisy plus jeszcze te czerwone obwódki na pasku są dokładnie tak jak napisał BuRton - oczojebne.

Dzięki wszystkim za wypowiedzi! Zdecydowałem kupić. I kupię węższą wersję skoro też dobra.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

jak pasek neopranowy sprawuje sie w owinieciu na nadgarsku? bardzo czesto nosze pasek owiniety na nadgarstku (z takim supelkiem, wiec moge zawsze puscic aparat i zatrzyma mi sie na rece). na oryginalnym sprawuje sie niezle. a jak na neoprenie? bo na szyji czasem chcialoby sie lzej..

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

jak pasek neopranowy sprawuje sie w owinieciu na nadgarsku? bardzo czesto nosze pasek owiniety na nadgarstku (z takim supelkiem, wiec moge zawsze puscic aparat i zatrzyma mi sie na rece). na oryginalnym sprawuje sie niezle. a jak na neoprenie? bo na szyji czasem chcialoby sie lzej..
    ten szerszy z lowepro raczej na ręce się nie da zawinąć - chyba że masz łapy jak niedźwiedź.. zwykły pasek od aparatu też owijam na nadgarstku ale ten neoprenowy nie da rady.. a znowu ten węższy z neoprenu na szyję jest za wąski na mój gust
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

To ja będe udawał, że ostatnio nie miałem na szyji kolegi jedynki z neoprenem i że czułem się tak wygodnie. Wtedy spokojnie będe mógł mieć klasyczny i myśleć, że jest optymalnie. Ehh zło

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

To ja będe udawał, że ostatnio nie miałem na szyji kolegi jedynki z neoprenem i że czułem się tak wygodnie. Wtedy spokojnie będe mógł mieć klasyczny i myśleć, że jest optymalnie. Ehh zło
    hehe.. właśnie tu jest ból - na szyję ten szerszy wymiata.. może jednak masz łapy jak bochny chleba? to by pasował i tu i tu
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Niestety jednak nie A patrząc, że 85% czasu jak mam wyciągnięty aparat to mam go w ręce z owiniętym paskiem to jednak zostaje przy oryginale. Właściwie mam podejrzenie, że powinienem pomyśleć o hand-strapie, ale troszkę się boje, żę nie będe miał możliwości wrzucić na ramie/szyje w tych 15% + chyba nie da się puścić aparatu z ręki, żeby zwisał na nadgarstku sam..

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Właściwie mam podejrzenie, że powinienem pomyśleć o hand-strapie, ale troszkę się boje, żę nie będe miał możliwości wrzucić na ramie/szyje
    A ktoś ci broni założyć pasek na szyję i handstrap równocześnie?

w tych 15% + chyba nie da się puścić aparatu z ręki, żeby zwisał na nadgarstku sam..
    Tak źle nie jest, jak trochę dociśniesz handstrapa, to sam nie wyleci. Chyba że z premedytacją wyprostujesz dłoń. Też miałem taki dylemat i kupiłem handstrap z dodatkowym paskiem, który można zapiąć dookoła kciuka. To nie jest jednak dobre rozwiązanie bo krępuje ruchy.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A ktoś ci broni założyć pasek na szyję i handstrap równocześnie?
    Zawsze mi się wydawało, że jedno wyklucza użycie drugiego. Nawet kogoś pytałem kiedyś i miał podobną teorie. Szkoda, że z praktyką to się rozmija jak widać.
    Czy każdy handstrap się nadaje czy musi być odpowiednio zbajerzony?

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tak źle nie jest, jak trochę dociśniesz handstrapa, to sam nie wyleci. Chyba że z premedytacją wyprostujesz dłoń. Też miałem taki dylemat i kupiłem handstrap z dodatkowym paskiem, który można zapiąć dookoła kciuka. To nie jest jednak dobre rozwiązanie bo krępuje ruchy.
    Hmm aż tak niewygodne to jest? Optymalne dla mnie byłoby mieć handstrap z paskiem, który mogę albo wrzucić na szyję, albo owinąć dookoła nadgarstka.
    A ten kciuk to jak? Taki żart czy serio piszesz?

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Bezproblemowo - używam Optech USA i często sobie je okręcam na dłoni..
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    czy ktoś używa pasek do aparatu AIRCELL ?

interesuje mnie jak to się nosi na szyi czy się rozciąga i jak z komfortem
    czy po tak długim czasie , kiedy to paski te zagościły na stałe w sklepach, ktoś już może się wypowiedzieć na ich temat? Akurat potrzebuję trzy sztuki profilowane - pomacałem je trochę w Saturnie i wygoda ich użytkowania zapowiada się świetnie jednak chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej - wrażenia, wygoda, trwałośc po kilku miesiącach użytkowania. No i cena w Saturnie - profilowany 139zl... (allegro 45 ).

Strona 15 z 29 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów