Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Jeżeli chodzi o Voyager-a to mogę go z czystym sumieniem polecić. Bardzo wygodny oraz dobrze wykonany. Bardzo ciekawym i praktycznym rozwiązaniem jest naniesienie pasków z gumo podobnego materiału na wewnętrznej stronie paska - szczególnie przydatne latem. "Szybkozłączki" pomimo iż przy pierwszym kontakcie budzą mieszane uczucie, dobrze spełniają swoją rolę chociaż osobiście uważam iż mogły by być nieco mniejsze. Jeżeli chodzi o szerokość to zależy ona od indywidualnych preferencji, osobiście bardziej przypadła mi do gustu wersja szersza (C). Jeżeli chodzi o mankamenty paska to uważam iż paski łączące neopren z "szybkozłączkami" są za długie i nawet maksymalne skrócenie pasków "szybkozłączek" niewiele pomaga.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 16-02-2009 o 15:55
    EOS + Speedlite

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Temat stary ale odświeżę...
    Tak jak autor pierwszego posta chodzi mi po głowie zakup paska "neoprene 43mm MATIN" = popularny pasek na popularnym serwisie aukcyjnym.

Używa ktoś z Was tego? Miał to ktoś w ręku/na szyi?

A może polecicie jakiś inny??
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Temat stary ale odświeżę...
    Tak jak autor pierwszego posta chodzi mi po głowie zakup paska "neoprene 43mm MATIN" = popularny pasek na popularnym serwisie aukcyjnym.

A może polecicie jakiś inny??
    Dla mnie rewelka. Trzeba tylko się przyzwyczaić do jego elastyczności

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    ..."neoprene 43mm MATIN"
    Używam w obu body (5d i 1ds) węższe wersje - 35mm. Chwale sobie ten materiał i wykonanie. Jak to miło nie "walić" po oczach napisami Canon EOS digital itp. . Czarne, nieprofilowane. Polecam.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Zablokowany

Domyślnie

ja miałem neoprena. Wygodny w noszeniu, w zawadzał, za wielki. Poza tym często noszę dwie puchy, jedna jest na ramieniu, lepiej trzyma (nie zsuwa mi się z ramienia) tradycyjny jedynkowy pasek niż neopren. Szyja musi mi wybaczyć ten priorytet.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Zawsze mnie zastanawiala ta ludzka cecha...jak se czlowiek kupil powiedzme takie 300D to marzyl, zeby bylo czarne, bo srebrne takiemalo profi. a czerwony pasek na szkle to ulalala, markerem by domalowal zeby dobrze wygladalo. a pozniej konczy taki na jedynkach, elkach czarnych i bialych i kombinuje, jak zaklejac to, jak wymienic to, byle tylko nie przyznawac sie co sie ma w rece ;-)

Zablokowany

Domyślnie

Ta, mam kolegów zalepiających logo canona na puszkach, zamalowujących eos na pasku. Mam też na ten temat jasno określone zdanie

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Napisów na puszkach nie zalepiłem (czasem kusi ) ale brak tych oczojebnych napisów na paskach bardzo sobie cenię . Nigdy mi na pozerstwie nie zależało .
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Zablokowany

Domyślnie

Zaraz się rozpęta dyskusja. Ja już wyjaśniłem dlaczego używam oryginalnych od jedynek: mało miejsca w torbie zajmują - w przeciwieństwie do neopropenów i nie zjeżdżają mi z ramienia. Na szyi są mniej komfortowe, to fakt. Napisy olewam.

Bywalec
    Miasto
    Kamienna Góra/Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Napisów na puszkach nie zalepiłem (czasem kusi ) ale brak tych oczojebnych napisów na paskach bardzo sobie cenię . Nigdy mi na pozerstwie nie zależało .
    Jak ktoś ma rąbnąć ci aparat to ci i tak rąbnie nie patrząc czy to Canon, Nikon, Sony... tutaj pewną zaletę może mieć jedynka bo można takiego delikwenta nią po łbie zdzielić

Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów