Strona 11 z 29 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

korzystał ktoś może z tego 'dobrodziejstwa' http://www.pacsafe.pl/carrysafe100.html lub wyższych modeli? wygląda sensownie i do tego stanowi 'pewne' zabezpieczenie przed ewentualnym przecięciem paska przez niepowołaną osobę.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

mam grippera 1,5 cala ale wywalilem karabinki które w/g mnie w torbie moglyby rysowa aparat. a wiec wywalilem karabinki i zaszylem ten waski pasek wokol tego metalowego ucha. zrobilem to sam choc rymarz czy tam kaletnik zrobilby to 5 razy lepiej ale i tak swietnie dziala
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

W kwietniu kupiłem pasek Lowepro Voyager C za 47 zł. w FOTO-NET , niestety , teraz cena mocno poszybowała w górę ( http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...r-C&idt=15438& ) . Początkowo bałem się zatrzasków ( myślałem nawet o sklejeniu połączenia cjanoakrylem ) ale teraz mogę potwierdzić , że są dobrze pomyślane i nie skleję ich ( a możliwość szybkiego odpięcia paska jest bardzo wygodna ). Pasek czarny , miły w dotyku , z neoprenu , żadnych ozdóbek , tendencji do skręcania , wpijania się w szyję , ślizgania , ładnie układa się w torbie , wykonany bardzo porządnie i elegancko , w razie watpliwości o samoczynne rozpinanie złączek ( mnie przeszły ) dwie krople Super Glue i po kłopocie. Nie ma nawet co porównywać do pasków z EOSa 350D i nawet analogowego EOSa 300 , tylko ta cena ... - w kwietnu była znacznie przyjemniejsza .
    6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Błąd w tym sklepie również kosztuje 79zł - podałeś link do innego modelu paska.
    link właściwy:
    http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/lowe...ek-p-5573.html

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Ten który pokazałem bardziej mi się podoba bo ma karabińczyki.

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"...bardziej mi się podoba..." ...to inna kwestia... chodzi o precyzję porównania ofert

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Fakt.
    Ten Voyager C nie ma karabińczyków i może się zakręcić..

Domyślnie

Lowepro Transporter
    mam takiego zamiast oryginała i chwalę sobie. Aparat swobodnie przesuwa się na pasku a osłona szyi pozostaje w miejscu. Odpina się bardzo szybko, czasami do manewrowania wystarcza odpięcie jednego zatrzasku. Torebka na karty pamięci także odpinana (podwójny rzep)

PS. do oryginału nie wracam
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Mam identyczny pasek jak poprzednik.. jest naprawdę super.. z orginałem nawet nie ma co porównywać..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 11 z 29 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów