yeah uwielbiam się lansować i oddaje jedno wielkie dziadostwo w albumie...
ale ty pitolisz człowieku
yeah uwielbiam się lansować i oddaje jedno wielkie dziadostwo w albumie...
ale ty pitolisz człowieku
no comment...
czy pojechałem ? nie wiem... przedstawiłem swój punkt widzenia, na to co sie dzieje. Ja wiem co to jest winieta i jak NATURALNIE się ją osiąga, pisałem o winiecie modzonej w kompie o tworzeniu zdjeć w ps a nie w aparacie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie zrozumiałeś mnie
Ostatnio edytowane przez Rakan ; 30-07-2010 o 12:04 Powód: Automerged Doublepost
1Dmk2, 5Dmk2, Rolleiflex 6008, 300/2.8L IS, TCx1.4, 85/1.2L II, 70-200/2.8L, 24-70/2.8L, 100/2.8, 14/2.8L, 15/2.8 fish, LensBaby 3G, Elinki Ranger RX 2 główki, p-wizardy, 580tki, PW, ST i masa duperelów do strobist'a, do studia itp itd, rajdy samochodowe, portrety, kotlety,
blog - www.koteras.art.pl, ofi - www.markmedia.pl, slubna - www.slub.markmedia.pl, maxmodels - http://www.maxmodels.pl/markmedia.html
A wiesz co to ciemnia? Kiedyś bez tego nie dało się zrobić fotografii. To jak dobra była dana fotka zależało w dużej mierze od tego kto i jak ją wywoływał. Bo nawet gdy fotograf naświetlił poprawnie, a ten kto wywoływał film dał **** to efektów nie było.
Komputer z programami graficznymi jest erze fotografii cyfrowej ciemnią fotograficzną. Bez tego się nie da zrobić fotki niestety. Taka jest niestety obiektywna prawda, czy komuś się to podoba czy też nie.
W mojej wypowiedzi nie dałem emotikonki, ale to był sarkazm.
Termin repoglamour wymyślił chyba Trzcionka jako określenie stylu Kaliny.
Teraz zobacz Repoglomur w kościele i napisz jakie tam było ISO.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.