Wlasnie... sample
Tradycyjnie sfoc opakowanie![]()
Wlasnie... sample
Tradycyjnie sfoc opakowanie![]()
...
Jeszcze czego, może na dokładkę kilka tablic testowych :wink:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
nie no, chyba robisz nim jakies zdjecia ?!?! :-) czy na półke pudełko kupiłeś :-)Zamieszczone przez Robson01
Kupiłem wczoraj więc zdjęć jeszcze nie robiłem. Pudełko może stać na półce :-) obiektyw raczej nie. Kupując sprawdziłem go i moim zdaniem jest ok., a to jest najważniejsze. Nie mam zamiaru pstrykać pudełek i tym podobnych dupereliZamieszczone przez Jac
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
przecież ja mówie o zdjęciach 'samplach', przecież możesz wrzucic zdjecia żony :-)
Chcesz zobaczyć jakość szkłą, czy też poznać moją (cudzą) żonęZamieszczone przez Jac
![]()
Canon
chce zobaczyc twoje zdjecia :-), zona to byl przyklad.... moze byc mąż ;-)
Robson01, Wiesz ze z tym szklem jest (byla?) loteria. Majac dostep do jakichs standardowych sampli na wzor (typu pudelko) mozna co nieco ocenic. Z pewnoscia by to znacznie ulatwilo zycie innym posiadaczom czy nie maja jakiegos marnego egzemplarza ulatwiajac decyzje o zwrocie, wymianie czy naprawie.
No ale skoro nie to nie...
...
piszac twoje mam na mysli wlasne, nie!, nie moje, tylko twoje :-) czyli wlasne czyli swoje OK ;-)...Zamieszczone przez KMV10