Wiesz co Vitez ? W tym temacie chyba sam sobie powinienes dac jakas nagane. Moim zdaniem troche przesadziles. Najpierw genialna proba udowodnienia logiczniejszego myslenia od innych, zakonczona jeszcze genialniejszym pomyslem:

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
@Czacha, ale potem Ci się 4 ze 100 znudzą i co? Od nowa fototapetę?
Zakleić innymi .
Jaki byl sens tej wypowiedzi ? Zrobic rowna fototapete, a pozniej przykleic 4 odbitki ktore beda odlazic od tego i szpecic ? Chyba nie taki jest sens fototapety zeby ja zaslaniac czyms innym

A pozniej zaczynasz sie czepiac na sile o proporcje.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
No to co pokazałeś kłóci się z moim rozumieniem stwierdzenia "cała ściana" bo pokryłeś odbitkami jakieś 3/4 ściany a nie całą .
Jak ktos sie mnie pyta czy mam wolne miejsce w samochodzie i mowie ze mam caly zamochod pelny to znaczy ze kazdy cm kwadratowy mam zajety ? Jak w samolocie brakuje miejsc i ogolnie jest caly pelny to znaczy ze jest zapchany ludzmi po dach ? Jak butelka jest cala napelniona to znaczy ze pod korek tak ze nie ma miejsca na powietrze ? To ze ktos napisal ze cala sciana, to ma oznaczac ze pod listwami przy podlodze tez ma wcisnac odbitki - bo to tez jeszcze sciana ?

Zaczynasz sie czepiac na sile i to nie tylko w tym temacie. Jesli masz gorsze dni, jakies nierozwiazane problemy lub cos w tym stylu - to poprostu odpocznij, zrob sobie urlop, ale nie probuj udowodnic ze Twojsza prawda jest prawdziwsza od prawdy wszystkich razem wzietych :-? Przykro mi, duzo potrafie zrozumiec, ale za okresleniem troll z innego tematu podpasowales mi idealnie do tego okreslenia w tym temacie :-?

A co do tego pomyslu - tez bylem ciekaw jak to bedzie wygladac, i teraz wiem ze wyglada calkiem niezle na takim duzym formacie