Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Uwaga na FOTOJOKERA

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    Inną sprawą jest, że handlowcy Canona (istnieje ktoś taki?) nie dbają o sprzedawców nie wyposażając ich np. w tzw. reklamówki firmowe. Nikon daje radę a Conan nie ?
    Canon Polska ma głęboko gdzieś sprzedaż sprzętu foto, stawiają na kserokopiarki i inny sprzęt biurowy. Ponadto sprzęt w FJ pochodzi obecnie, najprawdopodobniej, z dystrybucji niemieckiej.
    Tak od innej strony: popatrz ile jest w telewizji prasie czy na bilboardach reklam sprzętu foto Canona...
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Canon Polska ma głęboko gdzieś sprzedaż sprzętu foto, stawiają na kserokopiarki i inny sprzęt biurowy. Ponadto sprzęt w FJ pochodzi obecnie, najprawdopodobniej, z dystrybucji niemieckiej.
    Tak od innej strony: popatrz ile jest w telewizji prasie czy na bilboardach reklam sprzętu foto Canona...
    Niestety nic z tym nie zrobimy, walczyć z nimi? można ale ile zachodu i ile złości , ja tam wole śmiać się z tego wszystkeigo i robić zdjęcia, bez ciśnień ludzie, jad na forum jak w wężu

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    Niestety nic z tym nie zrobimy, walczyć z nimi? można ale ile zachodu i ile złości , ja tam wole śmiać się z tego wszystkeigo i robić zdjęcia, bez ciśnień ludzie, jad na forum jak w wężu
    Widzisz ja mam ich marketing i politykę w głębokim poważaniu. Sprzęt foto to nie samochód, nie potrzebuje sieci salonów firmowych, gadżetów i informacji o nowych produktach przynoszonych przez listonosza. Canon Polska zapewnia serwis w Polsce i to mi wystarcza. Jedyne czego bym sobie życzył to sieć punktów przyjęć tegoż serwisu (tak, punktów przyjęć, profesjonalny serwis w każdym mieście wojewódzkim to Idée fixe) bo nie lubię się uganiać za kurierami i dokładać do kosztów drobnej naprawy dodatkowych 30% na przesyłkę w dwie strony.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów