Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Uwaga na FOTOJOKERA

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Poza tym nie wszyscy "szprechają" po angielsku,
    więc z czystej uprzejmości wypada podać tłumaczenie na polski.

Cytat Zamieszczone przez rOOmak Zobacz posta
    Chciałem, tak zrobić, ale obawiałem się, że zostanę "pouczony" że Polska nie jest zacofanym państwem i Polacy są na tyle wykształceni że znają podstawy angielskiego, więc zdecydowałem pominąć tłumaczenie, żeby nikogo nie obrażać... Ale przepraszam, w przyszłości w podobnych sytuacjach będę załączał tłumaczenie.
    Pozdrawiam.
    Niestety, wielu Polaków nie zna nawet podstaw polskiego, co widać w treści postów,
    ale dziękuję że obiecałeś poprawę ;-)

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Niestety, wielu Polaków nie zna nawet podstaw polskiego, co widać w treści postów,
    Podobnie jak wielu Irlandczyków! - Treść to nie forma a skoro jednak dostrzegłeś w postach jakąś treść, to znaczy, że wcześniej forma (czyli język, przynajmniej u podstaw) była ok. ;-)
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Dopiero zaczyna Awatar aroaro

Domyślnie

A mnie śmieszy w FJ sprawa sprzedaży osprzętu, aparatów canon pakowanych z uśmiechem przez sprzedawców w reklamówki nikona, olympusa itd . Średnio parę razy w roku dokonuje zakupu w nie jednym FJ - ta sama procedura. A przegięcie - zakup dokonany za kwotę 4900 zł + dopłata 35 gr za reklamówkę oczywiście "Olka
    Rozumiem canon nie dał - a gdzie estetyka? standard sprzedaży itd ...

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aroaro Zobacz posta
    A mnie śmieszy w FJ sprawa sprzedaży osprzętu, aparatów canon pakowanych z uśmiechem przez sprzedawców w reklamówki nikona, olympusa itd . Średnio parę razy w roku dokonuje zakupu w nie jednym FJ - ta sama procedura. A przegięcie - zakup dokonany za kwotę 4900 zł + dopłata 35 gr za reklamówkę oczywiście "Olka
    Rozumiem canon nie dał - a gdzie estetyka? standard sprzedaży itd ...
    w oczekiwaniu jak sprzedawca pakuje, najlepiej byłoby zjeść jeszcze kebab któy FJ sam przyrządzi, bawią mnie niektóre wypowiedzi , żal ci 35 gr na reklamówkę że tak jęczysz to nie kupuj, nie żal to bądź szczęśliwym posiadaczem kawałka plastiku , a że canona czy nikona niesiesz w torbie olympusa to aparat pewnie dostał jakiejś wewnętrznej choroby, skurczyła się matryca czy coś?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    ... , żal ci 35 gr na reklamówkę że tak jęczysz to nie kupuj, nie żal to bądź szczęśliwym posiadaczem kawałka plastiku ....
    Jak by miała napis Canon to i zeta by dał bez zająknienia :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Jak by miała napis Canon to i zeta by dał bez zająknienia :-)
    Pewnie by dał ale dziwnym zwyczajem handlowym jest domaganie się "grosików" w przypadku gdy kupuje się za ciężkie tysiące. Inną sprawą jest, że handlowcy Canona (istnieje ktoś taki?) nie dbają o sprzedawców nie wyposażając ich np. w tzw. reklamówki firmowe. Nikon daje radę a Conan nie ?
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    Inną sprawą jest, że handlowcy Canona (istnieje ktoś taki?) nie dbają o sprzedawców nie wyposażając ich np. w tzw. reklamówki firmowe. Nikon daje radę a Conan nie ?
    Canon Polska ma głęboko gdzieś sprzedaż sprzętu foto, stawiają na kserokopiarki i inny sprzęt biurowy. Ponadto sprzęt w FJ pochodzi obecnie, najprawdopodobniej, z dystrybucji niemieckiej.
    Tak od innej strony: popatrz ile jest w telewizji prasie czy na bilboardach reklam sprzętu foto Canona...
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów