Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: obiektyw!!

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Raczej celowałbym w Canon 70-200/4. Wprawdzie jest trochę krótszy ale bije wszystkie powyższe na głowę pod każdym względem.
    tak oczywiście.. autor pytania szuka słoika w okolicach 500 zł to nie ma jak mu polecić eLkę za minimum 1600/1700
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    tak oczywiście.. autor pytania szuka słoika w okolicach 500 zł to nie ma jak mu polecić eLkę za minimum 1600/1700
    Czytaj po kolei. Najpierw zapytał o szkła nie podając żadnych kwot. Natomiast wymienił wśród potencjalnych kandydatów Canon 70-300, który kosztuje ok 1900 zł. Potem było kilka propozycji, w tym moja, nieznacznie tylko droższa a dopiero potem padła ze strony Autora kwota. Oczekujesz ode mnie umiejętności czytania w myślach?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Czytaj po kolei. Najpierw zapytał o szkła nie podając żadnych kwot. Natomiast wymienił wśród potencjalnych kandydatów Canon 70-300, który kosztuje ok 1900 zł. Potem było kilka propozycji, w tym moja, nieznacznie tylko droższa a dopiero potem padła ze strony Autora kwota. Oczekujesz ode mnie umiejętności czytania w myślach?
    na moje oko źle odczytałeś intencje autora:

SIGMA 70-300 1:4-5.6 DL MACRO lub
    SIGMA (for) CANON 70-300 mm F4-5,6 APO DG
    lub TAMRON AF 75-300 F/4-5,6 LD

wnioskuję po oznaczeniach APO DG których canon nie stosuje
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie zmienia to faktu, ze deklaracja kwoty padla PO moim poscie. W pierwszym poscie Autor wrecz pyta, w jakich przedzialach cenowych powinien sie poruszac. Kiedy juz kwota padla, nie kontynuowalem namawiania na eLke, wiec proponuje juz zakonczyc te przepychanke.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

kolaj.. nie powiem kto ją zaczął.. czepiasz się od początku...jak się nie podoba to się nie udzielaj.. T/C

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thunber Zobacz posta
    kolaj.. nie powiem kto ją zaczął.. czepiasz się od początku...jak się nie podoba to się nie udzielaj.. T/C
    O czym Ty mówisz? Zadałeś w pierwszym poście pytanie. Udzieliłem Ci merytorycznej odpowiedzi. Gdzie tam było jakieś czepianie się? Dopiero POTEM podałeś ile masz na to kasy! Skąd miałem to wiedzieć wcześniej? Z kryształowej kuli? Potem się w ogóle nie odzywałem i pewnie już bym się tutaj nie odezwał, bo co miałem w temacie wątku powiedzieć, to zawarłem w pierwszym poście, gdyby nie teksty innych forumowiczów pod moim adresem. I to nazywasz czepianiem się od początku?

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tu ostatnio dużo takich. Zarejestrowani wczoraj. Postów 5 z czego 8 zaczepnych. Widać onet zamknęli albo wakacje i dzieci neostrady nie mają co robić.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec Awatar galekeg
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Pytania o obiektyw bez określenia przyszłego zastosowania i kwoty przeznaczonej na zakup zawsze wywołują wojenki, tak więc to nie wina sezonu ogórkowego, tylko źle zadanego pytania.
    SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Tu ostatnio dużo takich. Zarejestrowani wczoraj. Postów 5 z czego 8 zaczepnych. Widać onet zamknęli albo wakacje i dzieci neostrady nie mają co robić.
    Trafne spostrzeżenie, nic dodać nic ująć...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów