na cyfrowe.pl jest dostepnosc 2-4 dni, dzis pojawily sie jako towar w jabba-foto najtaniej w sieci ale ze strony wynika ze jeszcze nie maja na stanie
na cyfrowe.pl jest dostepnosc 2-4 dni, dzis pojawily sie jako towar w jabba-foto najtaniej w sieci ale ze strony wynika ze jeszcze nie maja na stanie
Odgrzeję.
Lampy już oczywiście są dostępne jakiś czas, cena ok 1390 zł wydaje się nie być przesadzona.
Kukułka faktycznie ma takie samy poziomy błysków, jak poprzednia (1/1, 1/2, 1/4) czyli nic się nie zmieniło. Właściwie, poza metalową stopką tak na dobrą sprawę wydaje mi się, że to ten sam produkt, chociaż kto tam do końca to wie...![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
A ja mam pytanie, czy ta 58 może być zdalnie wyzwalana z zachowaniem pomiaru TTL przez wbudowaną lampę EOSa 7D lub 60D?
Przez lampę, czy bezprzewodowo ?
w media markt mają po 999zł metza 58 AF-1 . tylko nie wiem ile sztuk, warto brać? nie wiem czy powystawowy, jest za szkłem w gablotce
canon
brac !!!
irekaro daj znać czy są jeszcze
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W Łodzi nie ma w ogóle METZa w Media... nawet na zamówienie :/
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 03-01-2011 o 14:39 Powód: Automerged Doublepost
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
niestety w Czeladzi mają tylko sony i nikon, w nowym roku mają dowieźć ale czy będą po tyle samo to nie wiem. dziś będę w czeladzi i na 3stawach w katowicach to popytam. jeszcze blisko mam do media w chorzowie.
canon