Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Wskazówki do sesji z parą młodą

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Kurde zalatwisz sie tym kosciolem. Naprawde nie masz mozliwosci udania sie tam i zrobienia testowych zdjec? Druga sprawa to ksiadz - co bedzie jak Cie wywali za np. brak legitymacji albo powie gdzie wolno a gdzie nie sie poruszac?
    Sala weselna to pryszcz, bo cykasz jak chcesz, tu goscie sami "pozuja" bez ustawiania
    Aha powiem Ci, ze ja ze swoja 28/1.8 mialem raz problem. Kosciol byl tak ciemny, ze nawet to swiatlo to byla lipa - dlatego zawsze nosze lampe.

Niestety, ale do tego kosciola mam 560 km Dlatego zobacze go dopiero przes sama impreza Wlasnie , ksiadz, jak bedzie jakis w porzadku to problemu nie bedzie, gorzej jak trafie na prawdziwego swietego ktory niczym SB bedzie chcial mnie legitymowac ... , dlatego najpierw pojde do ksiedza z zapytaniem czy tez moge sie pokrecic kolo jego miejsca pracy

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    Niestety, ale do tego kosciola mam 560 km Dlatego zobacze go dopiero przes sama impreza Wlasnie , ksiadz, jak bedzie jakis w porzadku to problemu nie bedzie, gorzej jak trafie na prawdziwego swietego ktory niczym SB bedzie chcial mnie legitymowac ... , dlatego najpierw pojde do ksiedza z zapytaniem czy tez moge sie pokrecic kolo jego miejsca pracy

powiem brutalnie... zgodnie z wytycznymi w kościele może na raz pracować przy ślubie 1 kamerzysta i 1 fotograf... i taki mały drobiazg... jak będziesz latał za bardzo to cie wyprosi i narobisz wstydu więc ostrożnie z tym... byłem kilkakrotnie świadkiem że dodatkowych fotografów ksiądz wypraszał... legitymacja to nie tylko papierek ale to jestnak nauka gdzie kiedy i co można robić i w jaki sposób... kościół to jednak nie sala imprezowa że można robić wszystko. Z dobrych rad... nie wchodź w ołtarz dalej niż jest ksiadz to po pierwsze... i nie wchodź za ołtarz bo tego nie znosi większość i przed tym przestrzegają na kursie.
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Uprawnienia umieszczania postów