Oczywiście będę starał foty pstrykać tak jak ty mówisz MacGyver.
Nawet 20d nie wiem czy by sobie poradził.
Oczywiście będę starał foty pstrykać tak jak ty mówisz MacGyver.
Nawet 20d nie wiem czy by sobie poradził.
Oczywiście zgadzam się z przedmówcami (mają większą wiedzę) ale wydaje mi się że za 1000 zł możesz pozwolić sobie na coś nowszego. Masz pewność, że podany przebieg jest prawdziwy? W tamtym tygodniu też kupiłem swoją pierwszą lustrzankę, kupiłem 350d i z obiektywem (oczywiście KID na początek) zmieściłem się poniżej 1000 zł. Mało tego zdaje się że widziałem też 400d w cenie mieszczącej się w 1000 zł. Ale wybór należy do Ciebie
Pozdrawiam i pochwal się co kupiłeś i jakieś fotki wrzuć!
Stwierdzono tutaj, że 10D odpada bo nie ma EF-S więc brać 300D. Skoro EF-S jest tak ważnym elementem, że deklasuje 10D to 5D też EF-S nie ma więc zawsze trzeba wziąć ten fakt pod uwagę. Jest kilka modeli EF-S godnych uwagi? Kilka to jest ogółem obiektywów EF-S a godne uwagi są co najwyżej dwa choć jeden z nich zdecydowanie za drogi.
Dalej nie czujesz ironii w moich wypowiedziach odnośnie atutu 300D w postaci EF-S?![]()
Stwierdziłem , że na początek lepiej kupić Eos'a 300d i jakiś obiektyw do tego .
Więc kupiłem 300d od kolegi za 500 zł , więc mam pewność przebiegu.
Na obiektyw zostało mi ok. 500zł więc myślę , że coś lepszego niż standardowy można kupić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
więc, więc , więc.... aż oczy boląa edytować nie można
Sory
![]()
Ostatnio edytowane przez Krzysiek15c ; 23-07-2010 o 09:59 Powód: Automerged Doublepost
Przy kwocie 500zł za dużo pokombinować nie możesz, ale zawsze można coś poszukać.
Z całą pewnością polubi 50 1.8 ;-)
Zresztą może sobie popatrzeć co to szkiełko potrafi.
Sprzęt miał być do rajdów więc stałka to raczej średni wybór. Skoro już masz EF-Sto może kit + 55-200 czy jak mu tam? Albo 70-210 który mam w podpisie.
Ale kto tak stwierdził ponieważ na pewno nie byłem to ja?
Nigdzie nie napisałem że cecha ta "deklasuje" 10D.
Uparty jesteś z tym FF. Na prawdę nie wiem skąd to Twoje ciągłe parcie na FF.
Może dla Ciebie jest za drogi. Dla tych którzy wiedzą za co płacą, niekoniecznie.
Dla mnie jest to atut, dla Ciebie nie musi.
EOS + Speedlite