Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kilka porad odnośnie sprzętu i techniki na ślubach.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jest cały temat o sprzęcie do ślubów ile można o tym pisać ?....

"Myślę, że ta praca to szansa dla mnie na wybicie się i zarobienie paru "groszy" na tym co się lubi. Bardzo pasuje mi to, że ja na początku "odwalam" tylko co swoje i resztą się nie martwię. Sam szef powiedział, że nawet jak na pierwszy raz fotki będą mocno średnie to od tego są graficy, żeby wszystko poprawić tak, aby efekt był conajmniej dobry/bardzo dobry. Oczywiście nie traktuje tego dosłownie, bo części zdjęć nie da się naprawić, chociażby spartolonych kadrów, mocno źle dobranej ekspozycji itp. itd"

świetne podejście do pracy , nie ma co...
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    jest cały temat o sprzęcie do ślubów ile można o tym pisać ?....

"Myślę, że ta praca to szansa dla mnie na wybicie się i zarobienie paru "groszy" na tym co się lubi. Bardzo pasuje mi to, że ja na początku "odwalam" tylko co swoje i resztą się nie martwię. Sam szef powiedział, że nawet jak na pierwszy raz fotki będą mocno średnie to od tego są graficy, żeby wszystko poprawić tak, aby efekt był conajmniej dobry/bardzo dobry. Oczywiście nie traktuje tego dosłownie, bo części zdjęć nie da się naprawić, chociażby spartolonych kadrów, mocno źle dobranej ekspozycji itp. itd"

świetne podejście do pracy , nie ma co...
    Myślę, że wiadomo dlaczego zastosowałem cudzysłów i co on znaczy.
    Nie traktuje tego jako forma zarobku, aby sie nachapać pieniędzy, sam wyszedłem z propozycją, abym pierwsze wesela robił za darmo, na próbę jako drugi fotograf, ale szef na to pierwsze się nie zgodził. Start w fotografii łatwy nie jest, a jest to dla mnie szansa, to tego z ułatwieniem i pracą z ludźmi, od których mogę się sporo nauczyć.

Cytat Zamieszczone przez Klusek Zobacz posta
    Boże, jak czytam takie wypociny, to mi ciśnienie skacze... Szczególnie stwierdzenie, że nawet jak wyjdzie średnio, to graficy zrobią cuda i będzie fajnie.
    Pisałem, że nie traktuje tego dosłownie. Dało się odczuć, że koleś mówi tak, aby mnie zachęcić. Normalne, że wszystkiego się nie poprawi, powiem inaczej, niewiele można poprawić, a na spartolonych zdjęciach-kosz.

Pewnie nie raz dostane jeszcze reprymende za ten temat. Rozumiem profesjonalnych fotografów, jak takie coś czytają. Wiem, że pcham się w rynek i że nie każdemu pasuje.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów