Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Jak wyselekcjonować w sklepie c 50 f/1.8 II

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Można kupić używkę z papierami za dobre pieniądze.
    Jeśli bezpieczniej czujesz się przy zakupach w sklepie to idź do sklepu, zapnij pierwszy z brzegu, zrób kilka fotek i jak będzie działał to bierz. Masz gwarancję i rękojmię.
    Wiem że dyskutujemy tu o kwocie za która można kupić dobry filtr ale zawsze... Używkę z papierami w dobrym stanie na alledrogo kupię pewnie sporo ponad 300 a to już się zupełnie nie opłaca.

Mellan -dzięki za info na co zwrócić uwagę. Właśnie o coś takiego mi chodziło.

Swoją drogą ostatnio na alledrogo licytowałem ten obiektyw w dobrym stanie i poszedł za 345pln czyli 55pln mniej niż nówka z gwarancją, a inne brudne z zacinającym się pierścieniem ostrzenia za 290pln. Gdzie tu sens, gdzie logika.

Owszem kupując elkę i oszczędzając 25% to się opłaca. W tym wypadku chyba nie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Kupiłem używkę z Allegro od zaufanego sprzedawcy, przechodzone i od roku działa bez problemu. Może trafiłem, po prostu bazowałem na reputacji sprzedawcy.

Chodzi mi o to, że jeśli miałbym za tą 100kę nałazić się po sklepie, namarudzić, natestować, stracić kupę czasu to... to wolałbym już to zrobić dla f/1.4
    tak, ale mając sklep po drodze nie mam z tym problemu. A zawsze nowy sprzęt to nowy sprzęt. Musze kupić do piątku bo potem urlop. Najwyżej jak nie dam rady to potem nie będę miał ciśnienia i spokojnie wybiorę coś na alledrogo.

Ale generalnie z tymi obiektywami raczej nie ma problemu z tego co piszecie?
    Ostatnio edytowane przez jacekkoz ; 20-07-2010 o 13:59 Powód: Automerged Doublepost
    --------------
    Canon 30D + 17-85 1:4-5,6

Uprawnienia umieszczania postów