Pokaż wyniki od 1 do 10 z 621

Wątek: [Max13] Krajobrazy i podróże

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: [Max13] Krajobrazy i podróże

Cytat Zamieszczone przez emiliam Zobacz posta
    Też mi się to z fotoreportażem za nic nie kojarzy. Bardziej jako takie typowe (niebrzydkie co prawda) zdjęcia z podróży ale jeszcze brakuje w nich tego "czegoś", opowieści, jakiejś historii.
    Właśnie reportażowe skojarzenia miałem oglądając zdjęcia autora z Nepalu po trzęsieniu ziemi i wcześniejsze, może i blisko im do podróżniczych, a niech tam i tak będzie.

Sam chciałbym tam być, zatrzymać w kadrze kawałek tamtej rzeczywistości.

Nie jest to może taka reporterska seria, jak foty Alexandra Gardnera podczas egzekucji konspiratorów Lincolna, ale napisałem o swoim odbiorze zdjęć autora galerii.

Na pewno nie jestem tak świadomym fotografem jak interlokutor, (pstrykaczem jestem)- ale napisałem co widzę i czuję.

Ale okazuje się, że Pan "iczek" uważa za śmieszny zwrot grzecznosciowy, to trudno, chyba zaprzestanę czytać jego bloga , uważam, że jest całkiem niezły, choć się nie znam na fotografii, ale staram się poznać.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Kolejny dobry wątek fot. zaśmiecany wynurzeniami iczka...
    Coś w tym chyba jest, z bloga też emituje brak optymizmu - jakaś taka "bezradność" czy "niemoc twórcza", ale mogę się mylić.

Za to pomiętam galerię Panasa na CB i dyskusję wokół niej (skasowaną przez admina) - szkoda tej galerii, tylko tyle mogę napisać.

P.S. Niebawem auto galerii nas stąd przepędzi na cztery wiatry, za zaśmiecanie...
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 18-01-2017 o 13:31

Uprawnienia umieszczania postów