Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pomocy !!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snakecharner Zobacz posta
    Postaram się załatwić film , nie chodzi o paliwo tylko o kradzież i nie ma to nic wspólnego ze stacją , zostało tylko to nagrane przez kamerę ze stacji ,nie chciałbym podawać szczegółów . Mnie to nie dotyczy tylko kolegi i chciałbym pomóc bo chyba nikt nie chciałby być okradziony na taką sumę zresztą żadną.
    Ciekawe uzasadnienie dla łamania 4. Punktu Regulaminu .

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Oczywiście Vitez jak zawsze jest najmądrzejszy. To zmień tytuł wątku i po sprawie. Da się? Taką funkcję pełnisz na tym forum?

Domyślnie

Niestety ale jakość zdjęcia nie pozwala na wiele
    Coś kombinowałem ale to raczej wróżenie z fusów. Tak czy siak poniżej zamieszczam moje powiększenia, może ktoś coś wykombinuje. Ja tam jakieś 4,3,4,7,9 widzę. Nie jestem nawet pewien czy to polskie blachy...

Good luck!

Domyślnie

Dzięki Wielkie za pomoc .
    Już wszystko wiadomo , jak sprawa się wyjaśni to dam znać .

Domyślnie

Ciesze się, że coś się ruszyło w tej sprawie. Z ciekawości jeśli to nie będzie wielki problem to powiedz na ile moje odczyty numerów potwierdziły się z rzeczywistością

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Oczywiście Vitez jak zawsze jest najmądrzejszy. To zmień tytuł wątku i po sprawie. Da się? Taką funkcję pełnisz na tym forum?
    Nie. Nie pełnię na tym forum funkcji zmieniacza tytułów nieprawidłowo zatytułowanych wątków.

Początki nałogu

Domyślnie

W takich sytuacjach warto skontaktować się z producentem/dystrybutorem oprogramowania monitoringu i z ich pomocą próbować ustalić szczegóły posiadanego zapisu. Rozdzielczości kamer nie przeskoczą, ale czasami okazuje się że potrafią wyciągnąć na "światło dzienne" coś o istnieniu czego nie mieliśmy pojęcia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów