Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Tamron 28-75, EF 85/1,8 EF 100/2

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot
    Skoro zabierasz głos w dyskusji to chyba powinieneś mieć pojecie o tym o czym mówisz nie uwazasz?
    Czeczot,

Bo mam - czytanie słowa pisanego ze zrozumieniem jest darem Boga
    Spędziłęm dostatecznie dużo czasu w studio przy asystowaniu w sesjach robionych tą ogniskową.
    12-to metrowe pomieszczenie z nawiązką starczy do sesji 85mm full body. Nie jest to hangar czy "ogromne studio". I każdy kto ma taki zakres może to szybko sprawdzić.

Ty pomimo dorobku praktycznego NIE MASZ O TYM POJĘCIA, potwierdzając wyliczenia Jaca okreslającego minimum na ponad 15 metrów (a potem się z nich wycofując). CZY MAM ZACYTOWAĆ?
    Twoje pozniejsze tlumaczenia, (już po tym kiedy to wyśmiałem) mnie nie interesują. Z FAKTAMI SIE NIE DYSKUTUJE.

Przestałem rysować jak miałem 17 lat. Akt tyle że w ołówku nie stanowił dla mnie problemu. Kto wie jak bym teraz rysował jak bym to często robił przez kolejne 13 lat.
    Któż to wie...
    Ach Ci gawędziarze.

A co do twoich rysunków, Jurek je skomentował. Generalnie przypominają setki innych które można kupić na jarmarku dominikańskim
    Dziękuję Podobnie jak Jurkowi
    Bardzo lubię pochlebstwa Zwłaszcza pisane w kontekscie tej dyskusji przez dwóch doświadczonych fotografow ktorym przed momentem wytknąłęm ewidentną bzdurę.

Ja cię nie traktuje lekceważąco, grzecznie z tobą dyskutuje chociaż ty jesteś tylko teoretyk i cos mi mówi że ta dyskusja niczego nie da. Zupełnie jak ja bym się kłócił z lekarze na temat diagnozy bo widziałem w telewizji serial o szpitalu
    Broń mnie Panie Boże przed takim lekarzem który nie ma pojęcia jak postawić diagnozę.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Amber ; 16-11-2005 o 18:53
    Wind i ...ciągłe wydatki...

Uprawnienia umieszczania postów