Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [pablo87] zdjęcia- różne, różniste...

Domyślnie

kilka dzisiejszych ujęć:
    19.

20.

21.

22.

zapraszam do komentowania...

Domyślnie

19 i 22 za pusto u góry - nic się nie dzieje.
    21 - no ten szum nie jest za piękny.
    20 za to jest miodne

Awatar Miłosz G.
    Miasto
    przeważnie Olsztyn/Białuty

Domyślnie

19,22 za dużo nieba na którym nic się nie dzieje, dół w obu niedoświetlony.

21 niefajny szum. fajna chmura

oglądaj dużo zdjęć, narazie kadry nieciekawe

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

9 całkiem nizłe tylko to BW takie dziwne wsumie jest ok tylko na twarz tak nijako troszke rozjaśnić twarz jakimś błyskiem zboku i było by git

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Pablo, sorry za szczerość, ale Twoje fotki w zasadzie niczego nie przedstawiają. Ty masz do nich być może jakiś sentyment bo byłeś w tych miejscach tudzież znasz tych ludzi. Natomiast nie ma tam niczego, co mogłoby zainteresować potencjalnego oglądacza. O jakości większości z nich wolę nie pisać, ale to drugorzędna sprawa. Jeszcze raz przepraszam, to żadna złośliwość z mojej strony, po prostu takie jest moje skromne zdanie.
    Acha, i żeby nie było :-). Sam dużo lepszych nie robię, więc może się mylę w ocenie ;-))
    Pozdrawiam
    300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Domyślnie

Hoho, cisza cisza, a tu nagle proszę, ile komentarzy dzięki wszystkim za chęć oglądnięcia tych gniotów i napisania swojego zdania, bo w sumie po to je tu wrzuciłem, żeby poznać opinię innych, zobaczyć jak są te zdjęcia odbierane i zauważyć błędy, których wcześniej nie zauważyłem. "dzidofon"- spoko, nie odebrałem tego jako złośliwość Twój post nawet dał mi do myślenia A właśnie, co do zdjęć krajobrazu, często jak mam ochotę pstryknąć taką fotkę to mam dylemat ile zostawiać miejsca w kadrze na niebo a ile na "glebe". Jak zauważyliście przeważnie jeśli ziemia nie prezentuje nic ciekawego to wolę zająć większą część niebem ponieważ wydaje mi się to ładniejsze, przynajmniej kolorystycznie. Widzę, że źle robię w takim razie jak kadrować? pół na pół dzielić?

kethler
    Guest

Domyślnie

18 przepalona, 21, może żeby nie było tego szumu...i tylko ostrość na źdźbła
    20 jest fajne
    22- a jakbyś dał trochę w lewo?

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

nie kadruj pół na pół! gdzies 1/3 kadruj np 1/3 nieba i 2/3 ziemi albo na odwrót

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

najlepsza 15tka... bije cała resztę na głowę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów