Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Sposób sklepu foto na zarobek - zedrzeć wielokrotnie z początkującego lustrzankowca

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Ja to wszystko rozumiem, kupuję sprzęty tam gdzie najtaniej głównie przez internet, podlinkowałem tylko tekst jako ciekawostkę. Ale sugerujesz że w oficjalnej dystrybucji Canona są tak drogie obiektywy? Przecież inne sklepy też sprzedają je w wersjach pudełkowych z pełną polską gwarancją i w cenach o wiele niższych.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siemek Zobacz posta
    Ja to wszystko rozumiem, kupuję sprzęty tam gdzie najtaniej głównie przez internet, podlinkowałem tylko tekst jako ciekawostkę. Ale sugerujesz że w oficjalnej dystrybucji Canona są tak drogie obiektywy? Przecież inne sklepy też sprzedają je w wersjach pudełkowych z pełną polską gwarancją i w cenach o wiele niższych.
    Przynajmniej w przypadku 24-105 jak sprzedają to w białym kartonie z kita od 5D...
    Nie zdziwiłbym się jakby tak było że wszyscy sprzedają rozparcelowane kity a oni wersje pudełkowe...
    Poza tym - każdy ma chyba rozum i może sprawdzić ceny choćby na jakimś Skąpcu, prawda ? Więc w czym problem ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów