Tam naprawdę czasem pada :-)Zamieszczone przez Suj
Janusz
Tam naprawdę czasem pada :-)Zamieszczone przez Suj
Janusz
Od Bozego Narodzenia do konca lutego padalo w Muskacie co najmniej raz w tygodniu. Pozdrawiam z Omanu.
Norbert
EOS 5d
"mmsza, naprawde w dubaju jest tak fajnie ?"![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No w to nie wątpię i to zapewne dość intensywnie. Obok fabryki w której byłem wiódł wybetonowany kanał słusznych rozmiarów na jakąś okresową rzekę, który w czasie kiedy tam byłem był suchutki. Jak popada, to w tym miejscu jest to jedyne ujście dla wody, gdyż skaliste podłoże nie jest zbytnio wsiąkliwe. I jego wymiary wskazywały że faktycznie czasem pada...Tam naprawdę czasem pada
Moje wątpliwości wiązały się z porą roku, myślałem że foto jest z przed kilku dni.
Wzajemnie pozdrawiam! Mimo że byłem tam chwileczkę, to mi się bardzo podobało. Niestety, był to u mnie okres pre-dSLR'owyPozdrawiam z OmanuMuszę nad tym pomyśleć, aby wybrać się tam jeszcze uzbrojony we właściwy sprzęt.
350D+grip+kit+70-200/2.8L IS+580EX
ślicznie
Pozdrawiam
Marek
Ostatnie fajneW sumie nie wyglada to wszystko jakos strasznie egzotycznie - ot, miasto jak miasto ;-)
mmsza - to był wyjazd firmowy, jaką branżę reprezentujesz?Zamieszczone przez mmsza
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9ha!
jak dla kogo :-)Zamieszczone przez muflon
Pozdrawiam
Marek