Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: AGITO.pl

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Plazma pocztą ? To się nazywa mieć cohones. Ja to bym taksówką nawet, albo ze znajomym podjechał.
    No cóż - niektórzy uważają, że tak jest OK. Ja to bym nawet plazmy nie kupił...
    Gwoli wyjaśnienia. To nie szło pocztą lecz kurierem, a wzmianka dot. poczty wiązała się z tym, że kurierzy nie byli wtedy szczególnie obciążeni, innymi niedoręczanymi przez pocztę w czasie nieodległego strajku przesyłkami.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta
    Od kiedy to agito samo wozi paczki?
    Oj, uwielbiam takich klientów - ja jako sprzedający zwykle wysyłam paczki od ręki, a jak poczta nawala to pretensje są do kogo? Oczywiście, że do mnie

Kupiłem u nich moją czterdziestkę, wcześniej kompakcika, torbę i zawsze było bezproblemowo - polecam, zwłaszcza, że ceny mają dobre
    To w zasadzie nie mój problem, bo nie moja plazma, ale wiem, że zamawiający się trochę za długo naczekał (żalił mi się). Ja to w ogóle nie kupuję wysyłkowo, bo wolę sobie wszystko dokładnie obejrzeć i nie lubię różnych tam nieprzygotowanych pośredników (a to mu się adres pomylił, a to paluszek, a to główka)
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 25-06-2008 o 10:56 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów