Moderator z powołaniaZamieszczone przez Vitez
![]()
Moderator z powołaniaZamieszczone przez Vitez
![]()
Był już taki prezydent co też "nie chciał ale musiał" - dałbyś czasem szansę Tomkowi czy Muflonowi niech się też mają trochę przyjemności...Zamieszczone przez Vitez
![]()
A w temacie - też za dużo cennego czasu tu spędzam. Głównie jako czytający co prawda bo wychodzę z założenia, że jak nie mam czegoś ciekawego do powiedzenia to wolę nie pisać... Ach o ile byłoby mniej postów gdyby wszyscy tak robili. Ale chyba by było wtedy nudno nieco :grin:
Pozdrowienia dla wszystkich tych, co jak piszą to wiedzą co piszą![]()
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
Przeciez oni obaj wiecej ode mnie dziennie siedzaZamieszczone przez Grzdyll
![]()
Ten watek mnie uswiadomil ze tez za duzo czasu spedzam na forum, tak na oko jakies 4 h dziennie (a zdarza sie i wiecej)...
Szczególnie w ostatnim okresie zdecydowanie za dużo.
Pewnego dnia wyszło mi ciurkiem 14h
Nie ma czasu na robienie zdjęć![]()
to podobnie jak ja, dużo czasu spędzam na forum ok. 4h dziennieZamieszczone przez perlpa
![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
Pytanie do Hazana, jak widac kilka osob narzeka na brak czasu z winy forum, moze by tak na 12 h wylaczyc Canon Board i zmusic jego uzytkownikow zeby wysli robic zdjecia ?
Ps. 1: A teraz mi sie dostanie od nalogowcow
Ps. 2: Jakby ktos nie wiedzial to zartowalem z tym wylaczaniem.
Venio - masz 666 postowto chyba jakis Omen !
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja to roznie, czasem pare godzin, a czasem mam tydzien, ze nie zagladam. Ostatnio ilosc nowych postow troche mnie przytlacza - zdarza sie ze wieczorem, po calym dniu jest tego ze 3 strony i polowa to powtorki z rozrywki.