Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 86 z 86

Wątek: Ile czasu (dziennie) spedzacie na forum?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Zaczynam panować nad sytuacją . Pomaga mi w tym nawał roboty . Forum włączone mam niemal cały czas ale ostatnio to nawet nie jestem w stanie czytać wszystkich obserwowanych wątków .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

To ja chyba złe wątki obserwuję, bo jakoś mało miałbym do czytania gdybym czytał tylko obserwowane Dobrze, że są też inne

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

mnie też forum wciągnęło, to straszne...
    najsmieszniejsze jest to, ze ja w ogole nieforumowa/nieforowa jestem, a tu nagle - uzaleznienie!
    jak w dlugi weekend skoczylam na pare dni na mazury, to ledwie oparlam sie pokusie, by nie poszukac kafejki internetowej i na forum nie zajrzec...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Mieszczę sie w sredniej 2-3 godz.Normalne to chyba nie jest.

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

No to ja też dołącze do grona tych, którzy zaglądają i siedzą na forum gdy tylko nadarzy się okazja. A jak już zasiądę, to siedzę zdecydowanie za dużo i czasami za często.
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez energia_ki Zobacz posta
    mnie też forum wciągnęło, to straszne...
    najsmieszniejsze jest to, ze ja w ogole nieforumowa/nieforowa jestem, a tu nagle - uzaleznienie!
    jak w dlugi weekend skoczylam na pare dni na mazury, to ledwie oparlam sie pokusie, by nie poszukac kafejki internetowej i na forum nie zajrzec...
    Mam generalnie to samo. Nie lubię forów, bo to dla mnie strata czasu, z wyjątkiem oczywiście CB. Jestem tu bo lubię, mogę przeczytać o rzeczach które mnie naprawdę interesują, wymienić uwagi i dużo się nauczyć. Jestem na forum ok 2-3 h dziennie.

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów