Ten watek mnie uswiadomil ze tez za duzo czasu spedzam na forum, tak na oko jakies 4 h dziennie (a zdarza sie i wiecej)...
Ten watek mnie uswiadomil ze tez za duzo czasu spedzam na forum, tak na oko jakies 4 h dziennie (a zdarza sie i wiecej)...
Szczególnie w ostatnim okresie zdecydowanie za dużo.
Pewnego dnia wyszło mi ciurkiem 14h
Nie ma czasu na robienie zdjęć![]()
to podobnie jak ja, dużo czasu spędzam na forum ok. 4h dziennieZamieszczone przez perlpa
![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
Pytanie do Hazana, jak widac kilka osob narzeka na brak czasu z winy forum, moze by tak na 12 h wylaczyc Canon Board i zmusic jego uzytkownikow zeby wysli robic zdjecia ?
Ps. 1: A teraz mi sie dostanie od nalogowcow
Ps. 2: Jakby ktos nie wiedzial to zartowalem z tym wylaczaniem.
Moderator z powołaniaZamieszczone przez Vitez
![]()
Venio - masz 666 postowto chyba jakis Omen !
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja to roznie, czasem pare godzin, a czasem mam tydzien, ze nie zagladam. Ostatnio ilosc nowych postow troche mnie przytlacza - zdarza sie ze wieczorem, po calym dniu jest tego ze 3 strony i polowa to powtorki z rozrywki.
Przychodze do pracy, odpalam Safari, jeden Tab zawsze jest dla forum, co chwila odswiezam, chyba ze mam mase roboty to wtedy co dluzsza chwile, zamykam jak wychodze do domu czyli po jakis 9h. A wieczorem w domu czasem zerkne![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Ja na forum przebywam prawie caly dzieni przyznaje sie, ze mozna to nazwac uzaleznieniem
![]()
PS.
nie widze ankiety?![]()