Przychylam się do opinii tu zawartych. Za dużo i za często o czym świadczy mina syna który stoi za mną i czeka kiedy mu zwolnie kompa.
Przychylam się do opinii tu zawartych. Za dużo i za często o czym świadczy mina syna który stoi za mną i czeka kiedy mu zwolnie kompa.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
heheheZamieszczone przez mxw
przydalo by sie
w sumie to ja moge zrobic aleternatywna skóre
tylko kots musial by mi dac aktualne pliki
...
U mnie forum jest odpalone w Firefoksie zawsze ale zagladam tam w wolnej chwili a nie siedze przed kompem non-stop wiec nie wiem jak to liczyc.
A jesli ma byc alternatywna "profesjonalna" skorka to bedzie klopot bo kazdy by musial miec inna zaleznie od zajecia. Ja bym prosil w takim razie duzy napis po angielsku "Nanotechnology News" to sie przynajmniej szef nie bedzie czepial. A tak to Canon wali po oczach...
Ja nie wiem ile czasu ale wiem że co jakieś 30 minut zagladam i cos podczytujeale cześć z was naprawdę powinna zastanowić się nad terapią
![]()
...nie będe odstawał od innych i powiem że tez sporo czasu tu spędzam :-)
nie sprecyzuje ile bo czasem mniej czasem więcej, ale codziennie...
Większość pisze, że spędza tu 3-4h a gdzie jeszcze przeglądanie innych stron pokroju photosig, digart czy onephoto? nie wspominając o innych forach, stronach np. fotopolis, dpreview, foto oraz kumplach/kumpelach od zdjęć na gg itp... itd... aż słabo się robi jakby miał to policzyć upsss...
Teraz idzie zima, mniej okazji na focenie w terenie więc... ;-) więcej, częściej...
niezly pomysl jak by kazdy mogl sobie zdefinowac co ma mu sie wyswietlac(skin)...ale jako obejscie tego pomyslu jest funkcja [pobieraj obrazki] ktora mozna odhaczyc..
hazan powiedz jak to jest ze stylami do forum?
bo ja serio z tą skórką
...
poszlibymy focic a nie mowili o tym ile czasu zabiera nam nalog miast czysta przyjemnoscswoja droga poza ubostwianym przeze mnie pieprzeniem bez sensu, oczywiscie pomimo ze ubostwianym to bardzo chetnie tez przeze mnie uprawianym przeciez
a wiec poza tym gadaniem od rzeczy czytam czytam czytam, najczesciej kolegow fizykow, czasem pytam... ale zdecydowanie za duzo czasu, kiedy uwazalem fora internetowa za "waste of time" ale tu nie gada sie "te, a nowa plyta sepultury bez maxa to kichawa nie?" tylko milo offtopicuje i rzeczowo konwersuje
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez thorin
offtipiki są ok no i fjanie je raz na jakis czas przerwać jakąś rzeczową dyskusją:grin:
...
Ja jakies 6 godz dziennie, ale glownie z poczucia obowiazku niz bo chce.
Znaczy jak juz wejde to staram sie przeczytac wszystkie nieprzeczytane watki, nawet te ktore mnie nie interesuja - chocby pobieznie by sprawdzic czy ktos gdzies nie przegina.