Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 86

Wątek: Ile czasu (dziennie) spedzacie na forum?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Przychylam się do opinii tu zawartych. Za dużo i za często o czym świadczy mina syna który stoi za mną i czeka kiedy mu zwolnie kompa.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    he, he, też za dużo... a samo forum nie potrafi liczyć, kto ile czasu spędza?
    to by była straszna statystyka

a swoją drogą aż mi czasami głupio tak mieć ciągle "Canon" na ekranie, żona się denerwuje
    czy forum nie ma jakiejś bardziej profesjonalnej skórki?
    bez canona, z jakimś tytułem typu "analiza trendów na rynku finansowym", bez kolorów, bez avtarów i z mniejszymi literkami :wink:
    hehehe
    przydalo by sie

w sumie to ja moge zrobic aleternatywna skóre
    tylko kots musial by mi dac aktualne pliki
    ...

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

U mnie forum jest odpalone w Firefoksie zawsze ale zagladam tam w wolnej chwili a nie siedze przed kompem non-stop wiec nie wiem jak to liczyc.

A jesli ma byc alternatywna "profesjonalna" skorka to bedzie klopot bo kazdy by musial miec inna zaleznie od zajecia. Ja bym prosil w takim razie duzy napis po angielsku "Nanotechnology News" to sie przynajmniej szef nie bedzie czepial. A tak to Canon wali po oczach...

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja nie wiem ile czasu ale wiem że co jakieś 30 minut zagladam i cos podczytuje ale cześć z was naprawdę powinna zastanowić się nad terapią

Coś już napisał Awatar Danon
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

...nie będe odstawał od innych i powiem że tez sporo czasu tu spędzam :-)
    nie sprecyzuje ile bo czasem mniej czasem więcej, ale codziennie...
    Większość pisze, że spędza tu 3-4h a gdzie jeszcze przeglądanie innych stron pokroju photosig, digart czy onephoto? nie wspominając o innych forach, stronach np. fotopolis, dpreview, foto oraz kumplach/kumpelach od zdjęć na gg itp... itd... aż słabo się robi jakby miał to policzyć upsss...
    Teraz idzie zima, mniej okazji na focenie w terenie więc... ;-) więcej, częściej...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

niezly pomysl jak by kazdy mogl sobie zdefinowac co ma mu sie wyswietlac(skin)...ale jako obejscie tego pomyslu jest funkcja [pobieraj obrazki] ktora mozna odhaczyc..

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

hazan powiedz jak to jest ze stylami do forum?
    bo ja serio z tą skórką
    ...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

poszlibymy focic a nie mowili o tym ile czasu zabiera nam nalog miast czysta przyjemnosc swoja droga poza ubostwianym przeze mnie pieprzeniem bez sensu, oczywiscie pomimo ze ubostwianym to bardzo chetnie tez przeze mnie uprawianym przeciez a wiec poza tym gadaniem od rzeczy czytam czytam czytam, najczesciej kolegow fizykow, czasem pytam... ale zdecydowanie za duzo czasu, kiedy uwazalem fora internetowa za "waste of time" ale tu nie gada sie "te, a nowa plyta sepultury bez maxa to kichawa nie?" tylko milo offtopicuje i rzeczowo konwersuje
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    ...tylko milo offtopicuje i rzeczowo konwersuje

offtipiki są ok no i fjanie je raz na jakis czas przerwać jakąś rzeczową dyskusją:grin:
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja jakies 6 godz dziennie, ale glownie z poczucia obowiazku niz bo chce .
    Znaczy jak juz wejde to staram sie przeczytac wszystkie nieprzeczytane watki, nawet te ktore mnie nie interesuja - chocby pobieznie by sprawdzic czy ktos gdzies nie przegina .

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów