Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Ios & Santorini [Banan82]

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Całkiem fajne fotki, i pory ich wykonania jakby lepsze (niż z poprzednich wypadów), szczególnie pierwsze trzy. Ostre światło ładnie zagrało na #9 i 10, biorąc pod uwagę podkreślenie lokalnego kolorytu miejsca.
    Najbardziej spodobał mnie się #11 - i światło i kadr ciekawy. Czekam na kolejne.
    ps:
    Cytat Zamieszczone przez eryk_g Zobacz posta
    [...] Na jedynce za duży bałagan w kadrze.
    Bardziej uporządkowanej i czystej "redy" niż ta z Santorini nie widziałem!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    Całkiem fajne fotki, i pory ich wykonania jakby lepsze (niż z poprzednich wypadów), szczególnie pierwsze trzy. Ostre światło ładnie zagrało na #9 i 10, biorąc pod uwagę podkreślenie lokalnego kolorytu miejsca.
    Najbardziej spodobał mnie się #11 - i światło i kadr ciekawy. Czekam na kolejne.
    ps:

Bardziej uporządkowanej i czystej "redy" niż ta z Santorini nie widziałem!
    Xmac - dzieki za komentarz, co do balaganu w 1 to w zasadzie moznaby sie pokusic o wejscie na ten dach i poprzestawianie paru rzeczy ale wlasciciel raczej nie bylby szczesliwy, zwlaszcza ze to przy trakcie turystow zaraz
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Bywalec Awatar christof
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dla mnie - czyli osoby, która w Grecji nigdy nie była, te zdjęcia są bardzo dobrą reklamą tego miejsca - naprawdę przyjemnie się ogląda. Co do samego wątku pasowaliby mi tu też jacyś Grecy, ale same widoki pierwsza klasa. Co do zastrzeżeń - bo pewnie nie tylko na wdychania tu liczysz wydaje mi się, że: 1. leci w lewo, na 3. coś jakby z szumem w lewej górnej części i coś z ostrością mi nie pasuje (może to efekt filtra?) a kadr nr 4 mi trochę nie leży - lewa część jest "przeładowana". Najbardziej z dotychczasowych podoba mi się zdjęcie 11 - czuć tutaj atmosferę, potem 10. Podoba mi się także lekko różowo-bordowy odcień - czy to naturalne kolory, czy może efekt filtra gradacyjnego - jak możesz to napisz jakiego używasz. Czekam na więcej zdjęć, swoją drogą pasują do obecnych temperatur :P

Uprawnienia umieszczania postów