Dziekuje wszystkim za opinie i odwiedziny
Sergiusz - nie, nie mam pojecia jak mozna takie gnioty wrzucac.
Dziekuje wszystkim za opinie i odwiedziny
Sergiusz - nie, nie mam pojecia jak mozna takie gnioty wrzucac.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Banan, super zdjęcia :d Przyznaj się że pewnie jakieś biuro turystyczne Cię najęło dla zdjęć do katalogu![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Fajne, ale wolałem Twoje foty z krety '09Najbardziej podoba mi się 11. 1-nka z tego roku? Bo już widziałem u Ciebie taki kadr
![]()
MusicMan - masz racje, to jest dokladnie ten sam kadr ale zdjecie z tego rokuTym razem mialem mozliwosc byc tydzien na santorini (w tamtym roku to byla tylko jednodniowa wycieczka z krety) wiec musialem wykorzystac to i zrobic zdjecie w innej porze dnia, przynajmniej widac roznice
![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
8, 9 i 11 najlepsze. Jak dla mnie z całości 11 wygrywa kolorkami i przede wszystkim tym wszystkim co w kadrze.
Co do słów Sergiusza... nie były do mnie, ale widzę, że ktoś ma jakiś kompleks.
Ogólnie przyjemnie się ogląda.
Foto banan82
Tak leczę kompleksy. Jak bym się nie sprężał, ile bym pracy nie wkładał lub jak nie kombinował to w żaden żywy sposób nie chce mi wyjść linia horyzontu po środku zdjęcia. I jak już mi się zdaje, że jestem bliski celu to na zdjęciu linia horyzontu leci mi w dół lub górę i zatrzymuje się jedną trzecią od góry lub od dołu zdjęcia. I tak sobie patrzę na to zdjęcie i myślę, jakiego to trzeba farta lub ile trzeba włożyć wysiłku, aby linia horyzontu wypadła idealnie po środku? A moją nieukrywaną zazdrość budzi jeszcze fakt, że ta nieszczęsna linia horyzontu leci w prawo. I jak tu nie nabawić się kompleksów? Ale to nie wszystko. Tak piękne wyprane kolory i krótkie cienie, które co prawda nie dodają uroku zdjęciu, ale również nie są przeze mnie do osiągnięcia. Ile razy wyjdę na plażę w godzinach południowych, aby zrealizować podobne zdjęcie to zanim nacisnę spust migawki aparat nagrzewa się do tego stopnia, że boję się, że wypuszczę go z rąk w piasek. Może mi się uda w tym roku zbliżyć się do celu, bo mam zamiar zabrać na wakacje zimowe rękawice. Ale póki, co leczę kompleksy u psychoanalityka. Zresztą adres jest ogólnie znany. Polecam.http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=181
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
11. rewelka.
co do podobania sie lub nie. to klienci którzy płacą za te foty poprzez głosowanie swoim portfelem najlepiej ocenią - gniot czy nie gniot.