Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Ios & Santorini [Banan82]

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Sergiusz, ciesze sie ze odnalazles satysfakcje znajdujac jedno zdjecie ktore nie pasuje do reszty. Wystawilem tutaj zdjecia do ogolnej dyskusji tylko ze twoje wypowiedzi dyskusja nie sa. To sa zagadki.
    Pomimo tego ze mam magistra to za chiny nie moge zrozumiec kontekstu twojej wypowiedzi, nie mam bladego pojecia o czym piszesz. Wyrazaj sie jasniej bo naprawde nie wiem czy sie ze mnie nabijasz w zywe oczy czy jest jeszcze jakis inny sens twoich postow. Prosilbym cie zebys sie w moim watku nie wypowiadal bo jedyne co to wprowadzasz tutaj jakis dziki chaos i nikt nie wie o co ci chodzi.

To jest forum fotograficzne a nie forum podchwytliwych wypowiedzi w stylu - guess what I mean!

Nie wiem czemu ale zawsze podnosisz mi cisnienie, chyba nie tylko mi. Tylko ze ty masz to gleboko gdzies i dalej robisz swoje. Moze jestes starym wyjadaczem i zjadles wszystkie mozgi, prosze cie zebys nie wypowiadal sie w moich watkach i tyle.
    Dziekuje.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Bywalec Awatar Marcin K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Faktycznie zdjecie przedstawione przez Sergiusza odstaje od pozostalych.

- horyzont na srodku i przechylony
    - kolory "dziwne" i nieladne cienie

To mial na mysli Sergiusz

Z pierwszym sie zgadzam.
    Kolory i cienie mi nie przeszkadzaja.

Reszta zdjec super. Bardzo mi sie podobaja.
    Co do uwag Sergiusza faktycznie moga byc denerwujace.
    Czasami tez siegam po sarkazm, ale jesli sie go naduzywa raczej nie trafia i warto siegnac po inne formy. Szczegolnei kiedy adresat na sarkazm nie zasluzyl.

Biorac pozostale zdjecia ten jeden wypadek nie powoduje ze jakos inaczej odbieram zdjecia.
    Druga sprawa, ze tego zdjecia nie mozna nazwac gniotem tak jak to uczynil Sergiusz.

Tak mi sie zebralo na male podsumowanie...
    Marcin Kasiński
    http://itzone.pl

Uprawnienia umieszczania postów