Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 1000 D data na zdjęciach

Dopiero zaczyna

Domyślnie 1000 D data na zdjęciach

Witam!
    Na poczadku chciiałem nadmienic że jestem szczęśliwym pośiadaczem 40d i nawet do głowy mi nie przyszło o datowniku na zdjeciach.Wczoraj znajoma poprośiła mnie o ustawienie tej funkcji w 1000 D no i niestety nie ustawiłem za pomocą instrukcji.Moje pytanie czy jest taka funkcja i jak ją ustawic.

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie ma tej opcji żadna znana mi lustrzanka.

Możesz to zrobić hurtem za pomocą programu Faststone Photo Resizer.
    Entuzjastyczny Neofita

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dziękuje bardzo.

Domyślnie

A najlepiej to naucz znajomą czytania EXIFów - efekt ten sam, a w odróżnieniu od datownika nie mogą zepsuć klimatu zdjęć.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nowo powstający dom i kolejne etapy budowy chciała miec uwiecznione na fotkach z datami i praktycznie do tego tylko jest jej to potrzebne,a EXIF-y nauczymy czytac :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian17 Zobacz posta
    A najlepiej to naucz znajomą czytania EXIFów - efekt ten sam, a w odróżnieniu od datownika nie mogą zepsuć klimatu zdjęć.
    A ja nie miałbym nic przeciwko możliwości użycia takiego datownika w swoim 1000d. Mimo, że umiem czytać exify. Jedno nie wyklucza drugiego.

Domyślnie

A może niech używa picasy czy podobnego programu, który od razu organizuje według dat? Chyba wszystkich zdjęć wywoływać i tak nie będzie...

Uprawnienia umieszczania postów