Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [krwisty] wlasne portfolio?

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie [krwisty] wlasne portfolio?

Witajcie

Po dosc sporym czasie dorobilem sie wlasnego portfolio, dostepne jest ono pod adresem www.gorczakowski.net.
    Bardzo prosze o komentarze i sugestie...

pozdrawiam
    Martin Gorczakowski

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Czyste przejzyste.... jest si.
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo
    Czyste przejzyste.... jest si.
    tylko szkoda ze po raz kolejny ktos uzyl tego beznadziejnego skryptu. Jak te zdjecia wygladają?! Tragicznie.

Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

skrypt, a wlasciwie fleszowa aplikacja sama przeskalowuje zdjecia do rozdzielczosci ekranu - by w 1024x768 wszystko ladnie wygladalo wystarczy wlaczyc przegladarke w tryb pelnoekranowy
    Martin Gorczakowski

vista1
    Guest

Domyślnie

No,no bardzo przyzwoite fotki, zwłaszcza B&W i perspektywa szerokiego kąta.... to lubię! Co do spojrzenia też OK. - oczywiscie jak dla mnie. Styl szerokiej perspektywy w reportażu połączonego z fotografią architektury i portretem jest według mnie trudny ale jak na mój gust "krwisty" pogodził to w bardzo przyzwoity sposób czego wynikiem są charakterystyczne ujęcia, ukazujace styl autora. Mimo tego że są to pierwsze fotki "krwistego" które widziałem wydaje mi się, że masz to "coś" co jest zauważalne bez podpisu fotki... To tyle tytułem merytorycznego aspektu pierwszego wrażenia po wejściu na stronę...
    W kwestii technicznej..... u mnie wszystko GRA!!! Być może dlatego, że bazuję na standardowych rozwiązaniach informatycznych przy zachowaniu pewnych zasad w stosunku do swojego PC. A widzę że niektórzy z Braci Canonierów oprócz fotografii próbują jeszcze mixować swoje oprogramowanie w taki zposób, że wychodzi "g...o z twarogiem". Pozdrawiam.

P.S. nie jestem informatykiem.

Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

uau dzieki wielkie za taki konstruktywny komentarz... a tak aproposem, to w podpisie to Mamiyka C330 czy cos w ten desen?
    Martin Gorczakowski

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty
    skrypt, a wlasciwie fleszowa aplikacja sama przeskalowuje zdjecia do rozdzielczosci ekranu - by w 1024x768 wszystko ladnie wygladalo wystarczy wlaczyc przegladarke w tryb pelnoekranowy
    Ale nie wszyscy mogą na to wpaść a foty zeskalowane faktycznie wyglądają fatalnie Nieda się jakoś wyłączyć skalowania zdjęć w przypadku mniejszej rozdzielczości ?
    A może zrobisz stronę startową która będzie otwierała właściwą w trybie pełnoekranowym?

Ogólnie stronka i zdjęcia oczywiście grejt

Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

na wniosek przegladajacych zmienilem troszke nawigacje - galerie otwieraja sie w nowym okienku

pozdrawiam
    Martin Gorczakowski

Coś już napisał Awatar ukasbadu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Podobają się :-). Gratulacje.
    400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux

Uprawnienia umieszczania postów