Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: [WARSZAWA] 1 Sierpień

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie [WARSZAWA] 1 Sierpień

To nie jest oficjalne zaproszenie na plener tylko zupełnie prywatne, Bez żadnych Fotofanklubów i innych warsztatów. Jak ktoś miałby ochotę się spotkać i po fotografować tego dnia to byłoby miło. 1 sierpień w tym roku wypada w niedzielę a do 17 można się wyspać. W zeszłym roku nie było chętnych i waliłem z buta przez miasto sam. Nie mniej było warto.

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Awatar migdał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

witam
    chętnie się spotkam na wspólne focenie (termin nieco odległy) ale mam nadzieje ze do tego czasu nic się u mnie nie zmieni (czasami spada coś jak grom z jasnego nieba i palny się sypią)
    pozdro
    Janusz

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
    A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    przede wszystkim nie 1 sierpień tylko 1. sierpnia.
    A poza tym to nie jest chyba najszczęśliwszy dzień na urządzanie plenerów. Ja akurat nie wyobrażam sobie nie pójść tego dnia o 17 na Powązki Wojskowe pod pomnik Gloria Victis. Zresztą atmosfery, jaka tam przez to jedno popołudnie w roku panuje, nie można z niczym porównać. Oczywiście aparat ze sobą zabieram.
    tu chyba o to chodzi....o obchody z aparatem ...przynajmniej ja tak to zrozumiałem ...
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

tnts
    Guest

Domyślnie

chodzi o to że katharsis ma osobiste jazdy do sergiusza i teraz wyciąga każdą literówkę

Katharsis z jednej strony pisze że plener 1.08 jest niewyobrażalny a kończy zdanie stwierdzeniem że idzie na cmentarz oczywiście z aparatem

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Już przyzwyczaiłem się do osobistych wycieczek pod moim adresem. Oczywiście pewnie powinno być jak Katharsis napisała oczywiście w temacie sierpniów. Nie podawałem miejsca spotkania ani celu ponieważ chcę zobaczyć czy będzie lub jakie zainteresowanie tematem. Na Powązki to można jechać każdego dnia a jeśli już związanego z jakąś datą to dla mnie dobry jest dzień 63. W dniu 1 sierpnia wydaje mi się, że miasto dla fotografa będzie znacznie ciekawszym tematem niż same Powązki.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tnts Zobacz posta
    Katharsis z jednej strony pisze że plener 1.08 jest niewyobrażalny a kończy zdanie stwierdzeniem że idzie na cmentarz oczywiście z aparatem
    hehehe
    nie ma to jak konsekwencja :-D

Coś już napisał

Domyślnie

a ja sobie wyobrazam nie pojsc tego dnia na powązki i jak bede w wawie to chetnie dolacze.

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

chętnie równie dołączę na dzień dzisiejszy - potwierdzę jednak 1-2 dni przed

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja jak wyzej.
    Pozdrawiam!

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów