no bo sie towarzystwo boi tylek zmrozic
ech...
sam se pojade do Rogalina![]()
tyłek to zmarznie moim starym jak im powiem o następnej sumie ktora mieli by mi dać na taką 'wycieczke'ale jeśli ktoś mi zasponsoruje to ja bardzo chętnie... bo przeciez nie pozwole zeby to był zlot pt "Samotnosc Akustyka"
![]()
o to to to ! Dobrze Venio gada Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu jest rowniez otwarte na propozycje sponsorow strategicznych![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
jakoś nigdy nie miałem w modzie mówić tak do moich RODZICÓW...Zamieszczone przez Venio
ej chłopaki to ja moze po was przyjade
i kanapki wam zrobie na droge
co byscie mi nie zglodnieli
co wy na to ?
...
bonk, chetnie ale ja ze swoimi rozliczam sie na kreche, i jeszcze za ostatni zlot mam dlugi, dlatego wybacz ale uwazam ze moja spiewka mnie calkowicie usprawiedliwia, nie mam skad wziac, bo sam nie mam pozdro...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez thorin
luzik thorin
zartuje przeciez
![]()
dobrze wiem jak to jest
...
a sa jakies terminy, lokalizacje ustalone... ja bym sie gdzies wybral tylko wystarczy mnie przekonac... dobrym zdjeciem :-)... i odpowiadajcym terminem :-)
co kraj to obyczajZamieszczone przez marcingreen