o to to to ! Dobrze Venio gada Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu jest rowniez otwarte na propozycje sponsorow strategicznych![]()
o to to to ! Dobrze Venio gada Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu jest rowniez otwarte na propozycje sponsorow strategicznych![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ej chłopaki to ja moze po was przyjade
i kanapki wam zrobie na droge
co byscie mi nie zglodnieli
co wy na to ?
...
bonk, chetnie ale ja ze swoimi rozliczam sie na kreche, i jeszcze za ostatni zlot mam dlugi, dlatego wybacz ale uwazam ze moja spiewka mnie calkowicie usprawiedliwia, nie mam skad wziac, bo sam nie mam pozdro...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez thorin
luzik thorin
zartuje przeciez
![]()
dobrze wiem jak to jest
...
a sa jakies terminy, lokalizacje ustalone... ja bym sie gdzies wybral tylko wystarczy mnie przekonac... dobrym zdjeciem :-)... i odpowiadajcym terminem :-)
zapuszczam domowe forum i zbacze ile sa warte te trminy :-)
edit:
zdjecie oczywiscie przekonuje :-)
Zglaszam sie. Chetnie pojade na plenerek do Rogalina![]()
zdaje się, że Cichy zna dobrze te tereny...
o ile dobrze pamiętam ma obszerną galerię z tych okolic![]()
Zatem tak.
Mi by najbardziej pasował drugi weekend grudnia (jak w tym roku).
I jestem w stanie załatwić miejsce do spania nieopodal - w Bazie Harcerskiej w Rogalinku.
http://www.rogalinek.zhp.wlkp.pl/
Koszt - 16zł/osobodobę, gdy weźmiemy śpiworki. Będzie zapewne dostęp do kuchni, sanitariaty w ładnym standardzie. Łóżka piętrowe w pokojach wieloosobowych. Jestem w stanie także poprowadzić z Poznania tam.
Ośrodek położony bliziutko Warty, gdyby się koniecznie na deby iść nei chciało. ;P
No i w bardzo ładnym lesie... biegając tam spotkałem sarny, dziki, zajączki i inne leśne atrakcję.