Hmmmm ja takich dylematow bym nie mialZamieszczone przez thorin
Bierz 3-cia opcje i sie podziel z kolegami z forum
![]()
![]()
Hmmmm ja takich dylematow bym nie mialZamieszczone przez thorin
Bierz 3-cia opcje i sie podziel z kolegami z forum
![]()
![]()
Podziel sie fotkamiZamieszczone przez Polaco
z forum z kolegami
a potem sąsiadkę
weź na tanią gadkę
niech razem następnym
pozuje wszystkim chętnym
![]()
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
Ja, podobnie jak thorin, miałem romans z basem, może trochę dłuższy, bo chyba dwuletni, no i bas był rodzimej produkcji... ale to było tak... no z kilkanaście lat temuZamieszczone przez akustyk
![]()
Śpiewanie też tak sobie mi wychodzi, ale za to mogę Wam eLek popilnować jak będziecie koncertować![]()
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
No wlasnie, na trasie przydalby sie jakis fotograf, kto sie pisze ?Zamieszczone przez GoTo
![]()
Fotograf ?!?!?Zamieszczone przez Polaco
![]()
![]()
Ty to masz poczucie humoru Polaco
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Może sklecimy 13stą księgę Pana Canoniusza ? :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jest to na szczęście zmyślona historia,ale całkiem prawdopodobna![]()
Canoniku mój Ty drogi
zawitałeś dziś w me progi
Czekałem na Cie długie lata
Z podniecenia szczęka mi lata
Już wyjmuje Cię z pudełka
I patrze,ze nie masz dekielka
Cóż za wielka to była rozsterka
Nie znaleźć w zestawie dekielka
Gość z allegro nabil mnie w butelke
Nadal tesknie za dekielkiem...]
I jak?Przyjmujecie mnie do zespołu??![]()
Chwilka, jest nazwa kapeli ale nie ma zadnego logo ani plakatu na trase koncertowa ! Proponuje jakas karte testowa z napisem CanonJakis grafik sie podejmie ?
![]()
czyzby podniosle chwile pisania wierszy juz minely ?![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.