-
to nie fair .. macie lepsze oświetlenie
-
-
Początki nałogu
nei ściągam filtru bo się*porysuje :P
-
Coś już napisał

Zamieszczone przez
Adam Kasprzak
wiem, kurz :P
Zainwestuj kilka złotych w gruby pędzelek do makijażu
- kilka machnięć i po problemie. Coś w ten deseń: http://allegro.pl/item253672022_pedz...puder_321.html.
kaen
-
Początki nałogu
-
Bywalec
podbije temat
tak do oceny fotki jedzonka 
wszelkie opinie/sugestie mile widziane
-
Płasko, bez użycia kontry.
Monotonnie (koperek czy tam inne zielsko). Za dużo go - osobiście mnie odstrasza/odtrąca.
Urozmaić jakoś kadr wokół.
Używaj mniejszych przysłon.
Używaj kontry.
Tak po krótce
-
Uzależniony
muszę w 100% zgodzić się z Eryk'em światło do d....
wygląda jak by było robione na weselu z odbiciem Flasza od sufitu
zabiłeś tym światłem klimat - musisz symulować naturalne światło dzienne lub żarowe, klient musi kojarzyć światło z porą dnia w której mógłby zjeść to jedzonko ... jak robisz zdjęcia czegoś co zjadłbyś w dzień to symulujesz bardzo rozproszone światło dzienne ale nie możesz zapominać o naturalnych zacienieniach używając na czarnej blendy ...
do zdjęć wina lub podstaw typowo kolacyjnych, lepsze jest symulowanie światła ostrzejszego takiego jak np (zastane) w restauracji ...
pozdrawiam
-
Bywalec
dzięki za rady
użyłem 2 lampy błyskowe 180Ws + softboxy,
jakieś propozycje jak z tego zestawu uzyskać lepsze efekty, co dokupić i jak mniej więcej to rozstawić
-
Początki nałogu
Nie masz kolorowych talerzy? Te białe na białym tle i złoty kotlet nie bardzo z sobą współgrają. Spróbuj bardziej kolorowo. Chcę poczuć smak i zapach jedzenia jak patrzę na zdjęcie.
Jedzenie to rzecz bardzo ważna w życiu człowieka i jak widzisz żarcie w ten sposób to nie odżywiasz się zbyt dobrze 
Ja poproszę więcej kolorów dla oczu.
-
Bywalec
Uprawnienia umieszczania postów