Zamieszczone przez RaV22
tak tak
obiad tez ugotujesz, buty naprawisz i kota wyleczysz
bez obrazy
EDIT: tylko ani kota ci swojego bym nie oddal ani butów do naprawy nie dal
Zamieszczone przez RaV22
tak tak
obiad tez ugotujesz, buty naprawisz i kota wyleczysz
bez obrazy
EDIT: tylko ani kota ci swojego bym nie oddal ani butów do naprawy nie dal
Ostatnio edytowane przez bonk ; 09-11-2005 o 23:56
...
Tylko gotujęZamieszczone przez bonk
![]()
Ostatnio edytowane przez bonk ; 10-11-2005 o 00:18
...
jak mogłeś mu to zrobić?Zamieszczone przez bonk
pewnie żę będziemy
Co ugotować i na ile osób?
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
a Cie przepraszam ale sa graficy i amatorzy fotografii w 1 osobieZamieszczone przez bonk
ja juz param sie grafika od 10 lat (pierwsza pensja w wieku 15-16lat) i od jakiegos czasu wykonuje fotografie pod reklamy - moze nie robie mody itd ale fot produktow, ew portret pod reklame jakiegos kosmetyku itp sprawy.
To calkiem dobre polaczenie![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Zgadzam sie z tym calkowicie. Kiedys, na poczatku zabawy z agencjami reklamowymi, ludzie zdjecia powierzali profesjonalnym studiom, a reklamy agencjom sieciowym. Czas plynie, a my mamy aparaty cyfrowe w co drugim domu, a maca w co piatymZamieszczone przez asterix
![]()
Nie jest wiec dziwne, ze wykonywanie wielu prac reklamowych i artystycznych nie jest rozdzielane pomiedzy dwadziescia osob, tylko zajmuje sie tym np. jeden czlowiek. I nie znaczy to wcale, ze praca ta wykonana bedzie gorzej. Ja sam wykonuje zdjecia do moich projektow i choc fotografią zajmuje sie hobbystycznie, to graficzna wiedza pozwala mi na "naprawienie" fotograficznych niedociagniec.
Nie wazne jak do tego doszlismy, ale jaki jest efekt koncowy![]()
Zamieszczone przez asterix
no przyznam sie tez jestem grafikem![]()
ale wiecej fotografem, tym zyje od dziecka
a grafika param sie dopiero od 9 lat
oprocz tego gotuje, maluje, uprawiam ogródek
no i dzis synowi buty na taekwondo sklejalem (czyli szewc)
.
ostatnie polaczenie grafiki i fotografi w moim wydaniu
...