nie wiem dlaczego ale bardzo lubię packshoty w LowKey... (na czarnym tle)
tu jeden ze starszych w podobnej konwencji do zdjęcia eLi ... wisi juź od jakiegoś czasu na mojej stronie
pozdr
nie wiem dlaczego ale bardzo lubię packshoty w LowKey... (na czarnym tle)
tu jeden ze starszych w podobnej konwencji do zdjęcia eLi ... wisi juź od jakiegoś czasu na mojej stronie
pozdr
U mnie jest jakaś kicha z kolorami coś to wszystko jakieś takieś zielonkawe. Pominę sprawę kadru, tematu, światła, perspektywy a właściwie wszystkiego. A swoją drogą dlaczego tak wielu ludziom wydaje się że powinni zaczynać naukę od trudnych rzeczy ? Przecież to głupota. Czy w pierwszej klasie podstawówki uczyli cię na matmie całek ?
P.s. Jeżeli łączy Cię coś ze stroną w stopce to najlepszej reklamy jej nie robisz.
Packshot_ami zaczolem sie bawic kilka dni temu. Kupilem do tego namiot bezcieniowy i 2 lampy blyskowe. O to efekt.
Co radzicie dokupic, jednak jakies odbicia mi powstaja. Moze softboxy, albo parasolki?
O to moj nowy sprzecik ...
Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi
robootb czy te 2 lampy błyskowe to 2 żarówki błyskowe z fotocelą na statywach po 2 stronach namiotu czy jak?
Pozdrawiam
dokladnie tak, 2 lampy blyskowe rostawione po 2 stronach z foto celami ...
Az tak tragicznie?
Jesli masz jakies porady, albo chcesz pogadac gg 2620737 ;] zawsze nie widok ;p
Niee, wybacz zapomniałem napisać że mi się podoba choć może widział bym więcej światła. Pytam bo ja też mam namiot bezcieniowy i raz coś zacząłem robić ale nie miałem lamp błyskowych a zwykłe lampki i mocne żarówki, efekt nie zadowalający w porównaniu z Twoim.
kabu, wedlug mnie to nie jest jeszcze cos o czym marze ;] Dlatego pytam co jeszcze bym mogl dokupic bo jak widac na przycisku lekkie odbicia ;p.
Pozdrawiam
robootb nie znam się na packshot'ach ale może więcej dałbyś światła, może jakąś blendę z lewej strony i od dołu coby przedmiot miał efekt trójwymiarowy...
Good Job
Regulamin pkt 8
zdjecie jest ciemne bo z rawa chcialem FFFFF xD
hmm od dolu czym to oswietlic?