Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Wątek: Filtr AA

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andee
    Dzieki za wydzielenie nowego tematu, choc nie sadzilem ze jest tego wart...

Rozmawiamy chyba o Canonach a nie Kodakach czy Nikonach. Rozmawialimy tez chyba o filtrze chroniacym matryce a nie jakichs innych faktycznych czy wyimaginowanych filtrach, a ten filtr w Canonach to filtr IR.
    no własnie nie wiem, skąd ty masz taką pewność . Zauważ, że w linku który podałem jest wyraźnie napisane, że optyczne filtry AA mogą być połączone w całość z IR. I nie chodzi mi tu o potoczne nazewnictwo, bo już wyżej pokazałem do czego to prowadzi.
    Prawdziwy filtr AA to rozwiazanie czysto softwareowe, to ze jakis producent wymysla sobie optyczne filtry zmiekczajace i nazywa je AA to sprawa tego producenta,
    jeeez, proszę poczytaj linka jeśli łaska. Nie obchodzą mnie za bardzo Twoje odczucia tylko fakty. Jeśli są filtry optyczne AA, to są i nie próbuj stosować metodologii tłumaczenia rodem z fanatycznych pogaduszek forumowych. Przecież napisałem jak to działa. Ja się nie wymądrzam (bo nie mam wielkiej wiedzy), tylko na podane opisy techniczne z sieci, których znalazłem wiele, Wy piszecie że to nieprawda i nic nie podajecie konkretniej.
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 08-11-2005 o 19:21
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uprawnienia umieszczania postów