Pokaż wyniki od 1 do 10 z 303

Wątek: Ogromny problem z fotografem ślubnym - pomóżcie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rbucz Zobacz posta
    Wystarczy eksperyment myślowy: czy jak wydam 10tys. na nowe szkła, to po otwarciu pudełek będę robił lepsze zdjęcia? Tak? to już lecę do banku i wydam 20 tys... będą jeszcze 2x lepsze !:razz: Nie... Wiem! sprzedam auto! będą 4 x lepsze...
    nie wiem co w tym smiesznego, kazdy fotograf kupujac lepszy sprzet bedzie robil lepsze zdjecia (co nie znaczy ze dobre), jak masz np 50 1.8 i robisz nim w kosciele, a potem ten sam kadr zrobisz 50L to zdjecie nie bedzie lepsze? kontrast, bokeh, kolory, mniejsza czulosc = mniejsze szumy itd

zreszta chyba dlatego fotografowie wydaja dziesiatki tysiecy zlotych, wlasnie po to zeby robic lepsze zdjecia a nie dla lansu

a jesli dalej Cie to smieszy i uwazasz ze sprzet nie ma znaczenia to sprzedaj co masz, kup jakiegos Zenita i nim cykaj sluby, przeciez sprzet nie ma znaczenia....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    szkło) wpływają na dobroć zdjęcia.

A tak na prawdę to wcale nie, bo :
    http://fotoblogia.pl/2010/07/07/prof...lnym-aparatem/

no tak, ale studio to zupelnie inna bajka niz reportaz
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 08-07-2010 o 00:41 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów