Zamieszczone przez
UrGuR
Facebook'a nikt nie czuje na początku, ale trzeba trochę sie z tym obyć i naprawdę widać przewagę. Dla mnie możliwość wrzucenia ciekawych linków itp. na fb prosto ze strony źródłowej, bez potrzeby wchodzenia bezpośrednio na fb i wklejania tego linku to świetna sprawa. Jeśli ma sie w znajomych dużo ludzi o podobnych zainteresowaniach, gustujących w podobnej muzyce itp. to super opcja. Podobnie ma sie rzecz jeśli chodzi o informacje o ciekawych eventach i zbieraniu informacji kto sie pojawi. Mając w znajomych sklepy internetowe, w których często robię zakupy np. ubrania, to wystarczy, że wejdę na fb i od razu widzę co nowego w ofercie, jakie ceny, promocje. Często jakieś proste konkursy na fb, dzięki którym w prosty sposób można wygrać kod rabatowy w danym skepie. I to wszystko na jednym portalu, nie muszę sprawdzać ogromu stron żeby dowiedzieć się co nowego, wystarczy, że regularnie wchodzę na fb i wiem wszystko. Nie wspominam o ogromie mniej, lub bardziej śmiesznych aplikacji i quizów, które rozwiązywane przez większą liczbę znajomych tworzą ciekawą rozrywkę. Fakt, ze wrzucam wpis z daną propozycją na wieczór, czy wyjazd i mam pewność, że zobaczą to wszyscy znajomi to też świetna sprawa.