Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 81

Wątek: Nowy regulamin NK - Nasza Klasa

Dopiero zaczyna Awatar komw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Enter -> masz baaaaardzo stare informacje
    Dlaczego wpis w regulaminie nie opisuje, że jest to wykorzystywane tylko w przypadku gier? Ponieważ portal się rozwija i w przyszłości będą się pojawiać coraz to nowe funkcjonalności, i bez sensu było by co chwila pytać użytkowników o akceptację coraz to nowego regulaminu, ot dlatego.
    heat maps, web analytics, ab tests - moje najnowsze dzieło

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

komw - dziś pobrane ze stron prasowych :/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mastercheat Zobacz posta
    na właśnie słyszeliśmy...

pewnej pani fejs znalazł się na reklamie pewnego banku.
    Sprawa trafiła do sądu.

i po tym NK zaczęło wprowadzać regulaminy...
    Autentycznie kretyńska sprawa to była - reklama generowana dynamicznie, indywidualnie, a Sąd orzekł że naruszenie wizerunku. ROTFL!
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    komw - dziś pobrane ze stron prasowych :/
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Forticom tutaj masz oficjalne najbardziej świeże informacje.. Z tego co wiem NK nie ma nic aktualnie wspólnego z European Founders i braćmi Samwer.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez komw Zobacz posta
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Forticom tutaj masz oficjalne najbardziej świeże informacje.. Z tego co wiem NK nie ma nic aktualnie wspólnego z European Founders i braćmi Samwer.
    A tu piszą coś innego http://pl.wikipedia.org/wiki/Nasza-klasa.pl
    Nie chce mi sie płacić 23 PLN za SMS, ale jakby komus bardzo zależało to można sobie pobrac aktualny wypis z KRS http://www.krs-online.com.pl/nasza-k...rs-276300.html

KOMW, czy Ty jesteś związany z NK w jakikolwiek inny niż użytkowniczy sposób? Mam wrażenie, że w którymś poście powyżej niejako to zasugerowałeś.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

no widzisz ale na stronie naszej klasy nadal takie dane figurują
    http://nk.pl/press/about
    nic o zbyciu udziałów nie ma
    w sumie mnie to tam lata

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    A tu piszą coś innego http://pl.wikipedia.org/wiki/Nasza-klasa.pl
    Nie chce mi sie płacić 23 PLN za SMS, ale jakby komus bardzo zależało to można sobie pobrac aktualny wypis z KRS http://www.krs-online.com.pl/nasza-k...rs-276300.html

KOMW, czy Ty jesteś związany z NK w jakikolwiek inny niż użytkowniczy sposób? Mam wrażenie, że w którymś poście powyżej niejako to zasugerowałeś.
    No i dobrze tam jest napisane
    Czy jestem związany z NK? tak można tak powiedzieć, że jestem związany z NK w stopniu innym niż zwykli użytkownicy

pozdrawiam!

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez komw Zobacz posta
    No i dobrze tam jest napisane
    Czy jestem związany z NK? tak można tak powiedzieć, że jestem związany z NK w stopniu innym niż zwykli użytkownicy

pozdrawiam!
    Tylko pojawia się mały problem - chciwość korporacji. Z tego powodu Twoje tłumaczenie o nieszkodliwości tych zapisów regulaminu jest dla mnie niewiarygodnie, żeby nie powiedzieć - naiwne. Bez obrazy

Bywalec Awatar trolluch
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

NK jest zdesperowana, aby zatrzymać użytkowników - wczoraj minął ostatni dzień, w którym miałem zaakceptować wszystkie zgody (oczywiście tego nie zrobiłem), a dziś dostałem taką oto wiadomość od Nasza Klasa sp. z o.o. (konto oficjalne):

Informacje o wydłużeniu czasu na akceptację zgód
    Użytkowniku!

Dziękujemy Ci za przyjęcie nowego regulaminu, prosimy jednocześnie byś ponownie rozważył zaakceptowanie proponowanych zgód. Wyrażenie zgód jest niezbędne do tego, byśmy mogli zaoferować Ci nowe usługi. Do tej pory z gier na NK skorzystały już 3 miliony osób, a liczba i różnorodność gier ciągle rośnie, więc z pewnością będziesz mógł znaleźć wśród nich interesujące Cię propozycje. Oprócz gier będziemy niebawem wdrażać kolejne opcje (grupy zainteresowań, widżety, wersję serwisu na komórki), które mogą spotkać się z Twoim uznaniem i urozmaicić przebywanie w nk.pl.

Jeszcze raz pragniemy Cię zapewnić, że wbrew plotkom, jakie mogły do Ciebie dotrzeć z niektórych mediów, żadne Twoje zdjęcie i dane nie zostaną przekazane reklamodawcom. Nie zobaczysz swojej podobizny na kubku, smyczy, plakacie czy w jakimś czasopiśmie. Udzielone przez Ciebie dobrowolnie zgody nie zmieniają tego stanu. NK nigdy nie działała i nie będzie działać w ten sposób. Twoje zdjęcie główne, jeśli skorzystasz z opisanych gier, będzie mogło przedstawiać Cię innym graczom. Podobnie będzie się to działo w grupach czy innych funkcjonalnościach, jeśli zdecydujesz ich użyć.

Postanowiliśmy przesunąć termin wprowadzenia usługi grupy, aby wydłużyć Ci czas, w którym możesz podjąć decyzję, ponieważ zależy nam na Twoim uczestnictwie w portalu. Ponadto wiele osób, spośród tych, które nie zaakceptowały jeszcze zgód, prosiły o dodatkowy okres do namysłu, tak więc spełniamy tę prośbę. Zachęcamy do pozostania w serwisie i korzystania ze wszystkich jego możliwości.
    Pozdrawiamy,
    zespół nk.pl
    coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie

Domyślnie

też dziś dostałam tą odpowiedź. Szkoda, że na moje maile w ciągu ostatniego miesiąca NK nie odpisywało... Nic dziwnego, że NK jest zdesperowana - chociażby z grona moich znajomych znaczna część dała sobie spokój rezygnując z nowego regulaminu. Kusi się użytkowników nieprzydatnymi dodatkami, a odstrasza samym regulaminem. Czy warto?

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów