Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Nowy regulamin NK - Nasza Klasa

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez komw Zobacz posta
    To jest właśnie typowo polskie podejście. Mamy swój produkt, ale nie będziemy go promować bo lepiej ponarzekać na wszystko co możliwe. Nieważne, że FB ma taki sam regulamin, ale oni nie są z polski więć są o wiele lepsi tak?
    Nie wiem jakie jest TYPOWO POLSKIE podejście, ale wiem, że portal Nasza-Klasa nie jest TYPOWO Polska od co najmniej 2 lat. W Styczniu 2008 r. 70% udziałów (dla niezorientowanych to pakiet który pozwala robic w firmie absolutnie wszystko bez potrzeby liczenia sie z kimkolwiek) wykupił estoński fundusz Forticom.
    Zresztą, nic co wydaje nam się POLSKIE nie ma juz prawie wogóle polskich włascicieli (Allego, Interia, Gadu-Gadu, etc. etc.)
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna Awatar komw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie wiem jakie jest TYPOWO POLSKIE podejście, ale wiem, że portal Nasza-Klasa nie jest TYPOWO Polska od co najmniej 2 lat. W Styczniu 2008 r. 70% udziałów (dla niezorientowanych to pakiet który pozwala robic w firmie absolutnie wszystko bez potrzeby liczenia sie z kimkolwiek) wykupił estoński fundusz Forticom.
    Zresztą, nic co wydaje nam się POLSKIE nie ma juz prawie wogóle polskich włascicieli (Allego, Interia, Gadu-Gadu, etc. etc.)
    Typowo polski portal, bo robiony przez Polaków w Polsce.
    Zresztą, nie ma co dyskutować macie swoje zdanie, ja mam swoje i nie ma co kogoś na siłę przekonywać do swojego.
    heat maps, web analytics, ab tests - moje najnowsze dzieło

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Zresztą, nie ma co dyskutować macie swoje zdanie, ja mam swoje i nie ma co kogoś na siłę przekonywać do swojego.
    ha ha ha - może ktoś tam z pracowników za 1000zł siedzi przy moderacji ale właścicielem spółki to już Polacy raczej nie są

Właścicielem portalu jest firma Nasza Klasa Sp. z o.o., powstała w 2007 roku. W październiku 2007 r. 20% udziałów w firmie nabył niemiecki fundusz European Founders należący do braci Samwer. W styczniu 2008 właścicielem 70% udziałów w spółce stał się estoński Forticom. Firma posiada także społecznościowy serwis „One” działający na Litwie, w Łotwie i Estonii oraz udziały w rosyjskich „Odnoklassnikach”.
    Cos o Braciach Samwer
    http://www.europeanfounders.com/inve...olio-exit.html

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Czemu zaraz na siłę. Ja nie mam patentu na nieomylność. Być może jestem w błędzie. Daj logiczne argumenty i mnie przekonaj do swojego.
    W wątku są cytaty z regulaminu z których jasno wynika że po zatwierdzeniu mogą zrobić z naszymi danymi co zechcą. Ty i NK twierdzicie, że wykorzystają tylko do gier. Dlaczego nie ma zapisu, że tylko do gier ? No dlaczego ?
    Zamiast tego jest, że mam dać pełne prawa do danych.
    Ich mętne zapewnienia kontra konkretne zapisy regulaminu. Coś tu chyba jest nie tak.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uprawnienia umieszczania postów