Cytat Zamieszczone przez komw Zobacz posta
Skąd masz informacje że 60%?
Dlaczego mówisz, że wyjaśnienia są infantylne albo kłamliwe?
Czy ktoś Cię okłamał i wykorzystał Twój wizerunek poza portalem?
Tak szacuje. 70% , 60% , 10% co za różnica skoro podpisać muszą wszyscy. Mnie gry wiszą i też muszę.
Na razie nikt nie wykorzystał i co z tego ?
Gry się znudzą, ludzie o nich zapomną , a zgoda na wykorzystanie danych, nawet tych co w gry nie grali, zostanie na zawsze.

To jest właśnie typowo polskie podejście. Mamy swój produkt, ale nie będziemy go promować bo lepiej ponarzekać na wszystko co możliwe. Nieważne, że FB ma taki sam regulamin, ale oni nie są z polski więć są o wiele lepsi tak?
Nie. Nie wypowiadałem się o FB , bo nie wypowiadam się na tematy o których nie mam pojęcia.
Mamy swój produkt ? Kto ma ? Ja ? Może Ty coś do tego masz bo ja nie. Nk ma właściciela (nie wiem czy to polski kapitał, nie ważne) to niech sobie promuje. Ja mam mu promować kiedy on strzela sobie w kolano takimi zapisami ? Zrobił sobie kampanię negatywną , jego sprawa , jego kasa.

Czy słyszeliście o przypadku że NK sprzedawała dane osobowe uzytkowników? Nie, i nie usłyszycie.
I Ty go zagwarantujesz ?
A może ten zapis (cytowany po raz enty) to zagwarantuje ?
" wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.” mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów poza Serwisem."