Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 247

Wątek: Canon EF 100-400 f/4,5-5,6 L IS

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

jak już jesteśmy przy temacie sklepów w USA polecam http://shopper.cnet.com/ - sklepy oznaczone są czerwonymi gwiazkami buydig ma pełną piątkę - zawsze jest jakieś ryzyko kupowania bez oglądania. kiedyś kolega złożył za mnie zamówienie, podał numer karty i czekał.. czekał... wreszcie zadzwonił i okazało się że sklep upadł był... środki na karcie jednak nie zostały pobrane..

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jurek, nie pomyliłem się, mam do dzisiaj ich stronę w Ulubionych (tylko cena się nie wyświetla, bo Out of stock)
    Cenę sprawdzałem gdzieś w okolicach przełomu lipiec/sierpień.

Nieważne, nie chciałem nikogo zniechęcać. Po prostu uważam, że jeśli wiele osób podaje opisy problemów z jakiś tam sklepem, to ja po prostu staram sie go unikać. Koledze życzę pełnego sukcesu i sorry, że zakłóciłem błogi stan oczekiwania

P.S> co do tych gwiazdek w wyszukiwarkach, to radze brać poprawkę - oceny wpisywane są anonimowo w sieci, i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sami pracownicy sklepu wpisywali 5 gwiadkowe oceny pomiędzy kolejnymi telefonami :wink:
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

niniejszym melduję posłusznie że sprzęt dotarł i ma się świetnie. Szkło jest naprawdę cudowne. buydig wysłał to na tyle sprawnie, że szkła dotarły do odbiorcy w USA w niecałe 3 dni. za extender nie dawali rabatu, więc rachunek zamknął się kwotą 1848 $ - póki co najtańsi na tamtym rynku.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seti
    niniejszym melduję posłusznie że sprzęt dotarł i ma się świetnie. Szkło jest naprawdę cudowne. buydig wysłał to na tyle sprawnie, że szkła dotarły do odbiorcy w USA w niecałe 3 dni. za extender nie dawali rabatu, więc rachunek zamknął się kwotą 1848 $ - póki co najtańsi na tamtym rynku.
    A ile wyszlo samo szklo? Pytam bo caly czas sie lamie czy brac standard czy tele w tej chwili, a czasu na podjecie decyzji mam coraz mniej ;-)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

A ile wyszlo samo szklo?
    1579 $ 8)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ile wyszlo samo szklo?
    1579 $ 8)
    A mozesz (jesli to nie tajemnica) wyjasnic co sie na taka cene zlozylo?

Pytam z ciekawosci, bo (jesli dobrze zrozumialem) kupowales to szklo bez taxu (wysylka gdzies poza stan). Goraco polecasz Buydig ze wzgledu na super niskie ceny... a tymczasem w BH to samo szklo (USA, nie "grey market") kosztuje 1409,95$ + 123,05$ taxu, co daje w sumie 1533$... czyli prawie piecdziesiataka taniej niz ty dales, i to przed rabatem ;-) "Grey Market" wychodzi 1500,37$ z taxem, ale na niego nie ma rabatu.

A zawsze wydawalo mi sie, ze BH do tanich sklepow nie nalezy ;-)

[ Dodano: 24-01-2005 ]
    Acha - ceny w BH dotycza zakupu IRL, nie przez net, wiec nie zawieraja kosztow przesylki.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

kilka postów wyżej masz rozpiskę kosztów łącznie z linkami. tyle że za przesyłkę dałem 30$ a nie 20$ a tax free powyżej jakiejś tam kwoty - tak zaoferował buydig. nie polecam ich specjalnie. po prostu tam wybrałem te szkła, podałem kalkulację a potem zaczęła się dyskusja czy są godni zaufania czy nie. najtańsi są wg. www.shopper.com pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cieszę się, że moje obawy i zastrzeżenia okazały się nieprawdziwe. Gratulacje.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    ...lub sprzętem, który został w ustawowym czasie zwrócony do sklepu (ci to mają 8) ).
    My tez to mamy, wiec nie wiem czego zazdroscisz 8)

kilka postów wyżej masz rozpiskę kosztów łącznie z linkami.
    Spoko, myslalem ze w gre wchodzily jeszcze jakies koszty "ukryte" (jak np. koszt przetransportowania szkla do Polski).

piotr sliwinski
    Guest

Domyślnie

Przyklady zdjec z EF 100-400:
    Galeria Darka Jezewskiego z USA

Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów